Karsten Warholm og Grace Bullen nye Samsung-ambassadører

En av verdens største mobilprodusenter inngår samarbeid med to av Norges største OL-håp. Friidrettsstjernen Karsten Warholm og bryteren Grace Bullen skal fronte Samsung i 2024.

– Warholm og Bullen har gjennom sine idrettskarrierer vist at det er mulig å nå toppen av verdenseliten selv om forutsetningene ikke alltid ligger til rette for det. De er to fantastiske ambassadører for Norge og norsk idrett, og to utøvere som ikke er redde for å gå sine egne veier for å nå toppen – en egenskap Samsung verdsetter høyt, sier direktør for Samsung Norge, Even Amdal.

Samsung er offisiell partner av OL i Paris i 2024, og samarbeidet med Warholm og Bullen eren del av et større samarbeid med idrettsutøvere fra hele verden. Som offisiell Samsung-ambassadører vil de to OL-håpene figurere i flere store kampanjer det kommende året.

– Samsung har alltid vært opptatt av å skape sin egen fremtid, akkurat som Warholm og Bullen. Vi jobber hele tiden med å utvikle nye produkter og drive bransjen fremover. Vi var tidlig ute med brettbare telefoner og med Galaxy S24-serien har vi akkurat lansert en helt ny æra innen kunstig intelligens i mobiltelefoner. Både Warholm, Bullen og Samsung er ledende på det de gjør, og det gjør dette til den perfekte matchen, sier Amdal.

SJEKK OGSÅ:  De mest populære spille-appene

Karsten Warholm er olympisk mester, verdensmester og verdensrekordholder på 400 meter hekk, mens Grace Bullen har to EM-titler, er nordisk mester tre ganger og har vunnet kongepokalen fire ganger.

Begge utøverne er store stjerner på hver sin arena. Når de nå blir en del av Samsung-teamet, blir de også en del av en eksklusiv liste med Samsung-ambassadører. Det er de svært fornøyde med.

– Samsung har mange spennende produkter, det er en merkevare jeg alltid har likt godt. Jeg tror dette samarbeidet blir bra for begge parter. Vi jobber begge hardt for å være i verdenstoppen innenfor det vi driver med, og vi ser mange likhetstrekk i måten å jobbe og tenke på. Dette er et godt utgangspunkt for samarbeidet. Jeg ser frem til å ha Samsung på laget i OL-året 2024, sier Warholm.

SJEKK OGSÅ:  Fjordkrafts mobilkunder er over i Telias 5G-nett

– Jeg er veldig takknemlig for at et verdensledende selskap som Samsung valgte meg som ambassadør. Jeg blir utrolig motivert og inspirert av mennesker som hele tiden jobber med å være best i det de gjør, slik Samsung gjør i sin bransje. En slik bedrift ønsker jeg å være en del av, og nå er jeg det. Det gir meg en større glede og motivasjon til det store OL-året vi har i vente, sier Bullen.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.