Kjøpt og blitt lurt? Få advokathjelp på nett

Det har blitt mer og mer vanlig å kjøpe både bil, båt, bobil og campingvogn på nett. Det er enklere, raskere og man kan gjøre gode kjøp. Men du kan også gjøre dårlige kjøp. Nå kan du også få advokathjelp på nett.

Har bilen du har kjøpt en alvorlig mangel? Er båten i vesentlig dårligere stand enn annonsert på internett? Eller hadde bobilen skader som du ikke var gjort oppmerksom på?

Nå kan forbrukere få profesjonell hjelp av advokater innen kjøpsrett på denne nettsiden. Kjøpsrett-advokat.no hjelper deg med reklamasjoner, heving av kjøp, prisavslag og lignende.

SJEKK OGSÅ:  Besøk et fyr på nett

Advokatene har spesialisert seg innen:

Advokatfirmaet har kompetanse på alt innen kjøpsrett, og med spisskompetanse på rettigheter etter forbrukerkjøpsloven og kjøpsloven.

Lov om forbrukerkjøp, også kalt forbrukerkjøpsloven, er en norsk lov som regulerer salg av ting til en forbruker når selgeren eller selgerens representant opptrer i næringsvirksomhet. Kjøperen er en forbruker som kjøper noe til personlig bruk, ifølge Wikipedia.

SJEKK OGSÅ:  Få trafikk med Bedriftsbasen.no

Lov om kjøp, også kalt kjøpsloven, er en lov iverksatt 1. januar 1989 som regulerer kjøp mellom privatpersoner eller mellom næringsdrivende. Ved kjøp fra næringsdrivende av forbruker foretatt etter 1. juli 2002 er det forbrukerkjøpsloven som gjelder, ifølge Wikipedia.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.