Klarna nå i Nets nettbutikker

Klarna, den AI-drevne globale betalingsleverandøren og shoppingassistenten, og Nets, en del av den ledende europeiske betalingsleverandøren Nexi Group, har inngått et partnerskap som gjør Klarnas populære betalingsmåte tilgjengelig for alle nordiske nettbutikker som selger gjennom Nets.

Samtidig som tilbudet av betalingsalternativer i Nets checkout øker, og forbrukernes kjøpsopplevelse forbedres, får Klarna en ny partner med tusenvis av butikker i hele Norden.

Partnerskapet innebærer at Klarnas fleksible betalingsmåter integreres i Nets kasse for nettbutikker i Norge, Sverige og Danmark. Dette befester Nets posisjon som en ledende betalingsleverandør. Det gjør det også mulig for nettbutikker å enkelt og smidig  tilby forbrukerne tilgang til Klarnas svært populære betalingsmåter, uten at de trenger flere parallelle tekniske integrasjoner.

Forbrukere som vil betale med Klarna kan velge mellom fleksible betalingsalternativer som direktebetaling, faktura og delbetaling.

– Det skal være behagelig, fleksibelt og sikkert å betale når man handler på nett. Vi vet av erfaring at konverteringsraten er veldig avhengig av hvor enkelt betalingsprosessen er, og at man kan betale med de betalingsmidlene man foretrekker. Med Klarna som en del av utvalget av betalingsløsningene på vår plattform vil dette derfor være til glede for både bedrifter og forbrukere, sier ansvarlig for Ardalan Fadai, ansvarlig for e-handelsområdet for Nets i Norge.

– Nets og Klarna har begge vært en viktig del av den raske utviklingen som har fått den nordiske netthandelen til å blomstre de siste tiårene. Vi er veldig glade over at vårt partnerskap med Nets, som er en stor aktør i Norden, nå gjør det mulig for butikker å tilby Klarnas fleksible betalingsalternativer i kassen uten flere tekniske integrasjoner. Dette er vinn-vinn for både Klarna, Nets, nettbutikkene og til syvende og sist – forbrukerne, sier Geir Østby, Norgessjef i Klarna.