Lån penger trygt på nett

Privatliv, personvern og trygghet på internett er stadig et emne som dukker opp i debatten om nettvett og om det er trygt på internett.

Det finnes utrolig mange typer tjenester på internett som; epost, forum, blogger, sosiale medier, nettsider, nettaviser, video, musikk, nettradio, podcast, chat, spill og mye mer.

Av alle disse er nok epost og nettsider som omhandler privat kjøp/salg og dating samt sosiale medier de typer online tjenester som er mest utsatte for forsøk på svindel og lignende.

Hvem har vel ikke fått en spam epost eller en nigeriasvindel mail, eller sett et tilbud på en gjenstand til salgs med en litt vel lav pris om du bare sender pengene først, eller annen spam på Facebook og andre nettmedier?

Med litt nettvett klarer man å styre unna slike problemer. Når det gjelder penger på nett er det få ting som er tryggere. Banker og finansselskap er de aktørene som er mest utsatt for forsøk på hacking, svindel og lignende, derfor er disse nettsidene vanligvis de mest sikre av alle.

De finnes riktignok massevis av banker, finansselskap og kredittkort operatører i Norge, men alle slike selskap er underlagt strenge regler for i det hele tatt få lov til å eksistere. Men det hjelper selvsagt å bruke oversikter, lister og lignende for å finne de aller beste sidene, særlig om man skal søke lån.

Her finner du mange bra nettsider for å låne penger.

Alle nettsidene er trygge og drives av seriøse solide selskap.

Eksempel: Eff.rente 17,80%, 65.000,-, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 95.872,-


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.