Leie minilager i Trondheim?

Minilager er på norsk også kjent som «lagerhotell» og «lagerbod». Ved et minilager-senter tilbys et utvalg av lagerrom i ulike størrelser. Ved disse sentrene benytter man seg av gjør-det-selv prinsippet, der kunden selv har tilgang til, og håndterer sitt lagerrom, skriver Wikipedia.

Utleie av minilager er en relativt ny bransje i Norge. De første anleggene så dagens lys på begynnelsen av 1990-tallet. Leie av minilager blir stadig mer populært blant private, såvel som bedrifter og organisasjoner i Norge. For privatpersoner er leie av minilager vanlig i forbindelse med flytting, oppussing o.l. Stadig mindre leiligheter/hus bidrar til et økt behov for ekstern lagring. Leie av minilager blir også stadig mer utbredt blant små- og mellomstore bedrifter. Eksempelvis til lagring av varelager, maskiner, utstyr, arkiv, sesongvarer o.l. Igjen ifølge Wikipedia.

Og det stemmer jo faktisk.

Det er mange årsaker til at det er smart, både for personer og bedrifter. Det er enkelt, praktisk og billig. Sikkert er det også.

Skal du leie et minilager i Trondheim kan du søke på Google, Bing eller Yahoo, der finner du flere aktører. Men det beste er nok å velge en av de ledende, og det er 123 Minilager.

123 Minilager i Trondheim sentrum er døgnåpent for privatkunder, studenter og bedrifter. Perfekt for lagring av møbler, innbo og annet.

123 Minilager har minilager i Trondheim sentrum, rett bak Solsiden. Her er det kort vei til sentrum, enten du bor i Heimdal, Lerkendal, Midtbyen eller Østbyen.

Les mer om å leie Minilager i Trondheim på denne siden.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.