Linker for sportsinteresserte

Som de fleste andre nordmenn er du sikkert interessert i sport, enten du er sportsutøver, trimmer eller tilhenger. Fotball er den største publikumsidretten i Norge, fulgt av ishockey. Disse idrettene trekker publikum og seere til TV-skjermen. Håndball har også et stort antall utøvere, og publikumstallene er høye.

Norge er et vinterland så naturligvis er flere vinteridretter er populære. Langrenn er den mest populære vinteridretten i Norge, og skiskyting er på andreplass. Alpint, skihopping, kombinert og skiskyting er også populære vinteridretter.

Mange tilhengere, fans og sportsinteresserte følger idretter, konkurranser og lagene sine gjennom ulike medier, både tradisjonelle medier som TV, men også nye som internett og smarttelefoner som iPhone eller nettbrett som iPad. Endel større konkurranser vises også gjennom apper som Twitter.

Mediene dekker kun utsnitt av de viktigste hendelsene – bakgrunnsinformasjon, tabeller, planlagte konkurranser må du finne på nettet. Om du ikke har tid til å bruke timer på søkemotorer kan du finne gode linker til nettsider innen sport i nettkataloger. Fordelen er at alle nettsidene er samlet inn, kontrollert, sortert og rangert slik at du slipper å kaste bort tid på det selv.

BedriftsGuiden.no har samlet mange gode nettsider innen sport og spill, der vil du finne mange bra linker innen fotball og vinteridrett for å nevne noen. BedriftsGuiden.no er riktignok en nettkatalog for å finne bedrifter så om du ønsker å finne nettsider mer fokusert omkring selve emnet idrett kan du prøve andre søketjenester.

Emnekatalogen Lenkeguiden.no er landets største emnekatalog og har en omfattende liste med linker innen sport. Oversikten er så imponerende at det er for tidkrevende å nevne alle men noen idretter bør likevel nevnes: fotball, friidrett, golf, håndball, ishockey, motorsport, skateboard, skisport, snowboard, sykling og mange, mange flere.

Om du ønsker å finne linker sortert etter beliggenhet bør du prøve Bedriftsbasen.no. Der kan du finne linker til nettsider om sport i alle fylker.

Om du er interessert i sport internasjonalt bør du sjekke Three Link Directory som er en stor internasjonal nettkatalog. I denne nettkatalogen vil du finne et sort utvalg av linker innen sport. Som du ser på utvalget ev kategorier er den internasjonale sportsinteressen noe annerledes enn i Norge. Dermed vil du finne kategorier som baseball, golf, tennis og så videre.