Lokale nettsider

Norge er et langstrakt land, og landet er delt opp i mange geografiske områder som landsdeler, fylker og kommuner. I tillegg finnes det andre landområder som er under norsk kontroll.

Og på nettet finnes det mange nyttige nettsider som har lokal informasjon. Mange bruker slike nettsider for å få praktisk informasjon om trafikk, vær, arrangementer, offentlige servicetilbud, nødetater og så videre.

Emnetaktalogen Lenkeguiden.no har en oversikt over slike regionale linker i emnet regionalt. Her finner du bl.a. linker til Longyearbyen.net, Svalbard.net og Jan Mayen.

Lenkeguiden.no har i tillegg delt opp linker etter landsdelene (fra nord til sør):

Men Norge består av mer enn landsdelene, nemlig fylker. Og mange ønsker selvsagt å finne nettsider, nettbutikker, organisasjoner og så videre som er ennå mer lokalt enn landsdeler.

Søketjenesten Bedriftsbasen.no har linker innen mange kategorier og bransjer, og alle er delt opp i landets alle 19 fylker fra Nordkapp i nord til Lindesnes i sør.

Her er fylkene i Bedriftsbasen.no (alfabetisk):

I alle fylkene på Bedriftsbasen.no vil du finne linker til nettsider, nettbutikker, organisasjoner, fritids- og kulturtilbud, helsetjenester og mye mer.