Må du egentlig følge trendene når det kommer til kjøkken?

Interiørtrendene forandrer seg hele tiden, og noen ganger kan det være vanskelig å følge med på hva som egentlig er populært.

I forbindelse med oppussing er det selvfølgelig mange som vil gi hele boligen en ny stil, og når det kommer til kjøkken og bad kan AUBO Kjøkken & Bad være et bra sted å begynne.

På AUBO har vi en løsning for enhver smak, og det er vel også det viktigste når man fornyer kjøkkenet – at man er tro mot sine egne ønsker om hvordan kjøkkenet skal være?

Uansett om man foretrekker helt rene linjer, selv håndtak og knotter er helt fjernet fra mange av de mest minimalistiske seriene, eller mer klassisk stil, så er det vanskelig å trå helt feil. Så lenge man velger kjøkken fra en kvalitetsleverandør, og drar nytte av tilgjengelig hjelp i forhold til planlegging, vil kjøkkenet få et oppdatert uttrykk.

Det å velge rustikt, klassisk eller shabby chic er jo på ingen måte det samme som å ha et gammelt kjøkken. Heller omvendt kan kombinasjonen av noen retro elementer i et ellers høyteknologisk miljø gi en ekstra sjarm.

Tenk tidløst hvis du skal selge i nær fremtid
Hvis boligen skal selges om ikke alt for lenge, er det på generelt grunnlag lurt å tenke over hvilke tiltak som vil lønne seg. Det kan være at en komplett rehabilitering av kjøkkenet er noe man bør vente med, men hvis man likevel gjør det bør man velge noe som flest mulig kjøpere kan synes er attraktivt.

Å male noen vegger er de aller fleste boligkjøpere klare for, men å skifte ut et helt nytt kjøkken er over grensen for hva de aller fleste vil gjøre. Da gjelder det å velge et design og uttrykk som ikke er for ekstremt, samtidig som det gjerne går litt utover de aller enkleste standardløsningene.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.