Markedsføring på Lenkeguiden.no

Søkeoptimalsiering eller search engine optimization (SEO) består hovedsaklig av tilpassing av nettside, nettside innhold, linkbygging og sosiale signaler. Sentralt er selvsagt linkbygging fra portaler, søketjenester og nettkataloger da man ikke bare oppnår direkte trafikk men også bedre rangeringer i søkemotorer som Google, Bing og Yahoo.

Det er ikke så mange startsider i Norge, men det er endel portaler, søketjenester og nettkataloger. Enhver innsats for å generere trafikk og bedre rangeringer i søkeresultat bør starte med å registrere linker på slike nettsider.

Det er flere store søketjenester og nettkataloger i Norge og to av de største er Bedriftsbasen.no og BedriftsGuiden.no. Men en mindre kjent aktør er Lenkeguiden.no.

Lenkeguiden.no er noe så kuriost som en emnekatalog. Det vil si at nettkatalogen er organisert etter emner, og emnene omfatter alle typer nettsider. Her er et lite utvalg av noen emner på Lenkeguiden.no:

Totalt er det flere hundre emner og underemner i Lenkeguiden.no så du vil garantert finne et emne som passer din nettbutikk eller nettside.

Verdien av å ha din nettside på Lenkeguiden.no bør ikke undervurderes. Domenet Lenkeguiden.no har nesten 400.000 inngående linker, så enhver nettside som er oppført vil naturligvis få bedre rangeringer i søkemotorer.

En annen fordel er at du får en link fra en relevant side, du registrerer nemlig din nettside som omhandler emnet din nettside også handler om, dermed øker verdien av linken og din nettside.

Du kan registrere din nettside i Lenkeguiden.no gratis (vurderes redaksjonelt), men du kan også få en anbefalt lenke gratis (om du linker tilbake) eller betale 1000/år for en anbefalt lenke uten å linke tilbake. Registrer din nettside her.

Når din lenke godkjennes vil lenken publiseres, deles på Facebook og Twitter til tusenvis av fans og følgere, noe som både gir trafikk og en ekstra bonus SEO effekt.

Tusenvis av nettsider er registrert i Lenkeguiden.no, og GunnarAndreassen.com er selvsagt registrert på Lenkeguiden.no.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.