Markedsføring? Tenk stort!

Det er mange ting å tenke på i forhold til markedsføring. Først og fremst skal du ha styr på det visuelle uttrykket, deretter en gjennomarbeidet tekst med et spennende innhold. Når du har det, ja så ligger verden og venter.

Få styr på det basale
I dag foregår det meste av kommunikasjonen online, det er derfor alfa og omega med en lekker hjemmeside. På hjemmesiden er det flere faktorer som skal spille sammen, viktigst av alt det det visuelle uttrykket, samt tekst og innhold.

Det visuelle er det grafiske design, som er det første dine besøkende på hjemmesiden møter. Det er avgjørende at de møter et uttrykk som vekker nysgjerrighet og skaper interesse rundt det som du har å tilby. En lekker hjemmeside, og et flott visuelt design skaper førnøyde kunder. Fornøyde kunder gjør deg glad. Utover det grafiske uttrykket, skal hjemmesiden være bygget opp av tekst og innhold, som gir mening.

Det visuelle kan godt være blikkfanget, det som fanger nye kunder inn, og som vekker nysgjerrigheten, men uten kvalitet i tekst og innhold, så kan du ikke holde fast på kunder og samarbeidspartnere over lenger tid.

Der derfor viktig at du har en strategi, for hvordan du vil markedsføre deg selv. Husk at ingen er god til alt. En god ide er å gjøre det som du er best på, og la fagfolk ta seg av det som du er mindre god på. Hvis din styrke ligger i det visuelle, så bruk energien der, også la profesjonelle tekstforfattere gjøre skrivearbeidet for deg.

Når du har styr på det visuelle og det grafiske uttrykk i markedsføringen, samt en konsekvent og gjennomarbeidet tekst, så kan du tenke stort. I vår digitaliserte verden er nemlig samarbeid på tvers av landegrenser en stor mulighet.

Og språket, det behøver ikke være et problem.

Hele verden er din scene
Hvis du har en virksomhet, eller et produkt du skal ut i verden med, så er alle muligheter åpne. Og når det visuelle uttrykk er klart, og du har tekst og innhold på plass, så skal du bare i gang med å oversette det hele, så det kommer ut til flest mulig. Et godt sted å starte er det tyske markedet.

Kanskje du er så heldig at du allerede er flytende i tysk, og tysk grammatikk? Ikke det? Heldigvis har du mulighet for å samarbeid med en tysk oversetter. Det finnes i dag flere oversettelse byråer, som har tilbyr profesjonelle oversettere, som oversetter til sitt eget morsmål. Ved å benytte en av disse, så sparer du tid, samt at du er sikker på å få en korrekt oversettelse, som avspeiler deg, og din virksomhet på best mulige måte.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.