Mat og drikke på nett

Mat og drikke er essensielt i alle våres liv, og interessen for nye matretter, ferske råvarer og nye restauranter er mer eller mindre konstant for alle nordmenn gjennom hele livet. Matkulturen er veldig forskjellig avhengig av verdensdeler, tradisjoner og tilgjengelige råvarer.

Nordmenn har likevel mange preferanser når det gjelder mat og vi spiser gjerne mat fra mange verdensdeler i løpet av en uke eller måned.

De mest populære matrettene virker være:

  • Norsk mat
  • Italiensk mat
  • Asiatisk mat
  • Indisk mat
  • Meksikansk mat

Når det gjelder drikke kjøper nordmenn mest vann og brus på flaske, vin fra Italia eller Frankrike og øl fra Norge. Som med øl er det også lokale mattradisjoner rundt om i landet.

Om du leter etter informasjon om mat og drikke på nettet mangler det ikke på nettsider eller til og med apper for iPhone og Android der du kan finne oppskrifter eller bestille et bord på en restaurant eller bestille en pizza.

Nettkatalogen BedriftsGuiden.no har mange relevante linker i kategorien mat og drikke. Der kan du bl.a. finne masse flotte nettsider med oppskrifter og spisesteder.

Emnekatalogen Lenkeguiden.no har også masse gode nettsider i emnet matlaging. Den internasjonale nettkatalogen Three Link Directory har også massevis av linker i kategorien cooking.

Men om du ikke skal lage maten selv og heller vil besøke en kafe, restaurant eller pub bør du sjekke søketjenesten Bedriftsbasen.no som har massevis av linker til bedrifter i bransjen mat og drikke.

Her er kategoriene på Bedriftsbasen.no:

Etter man har valgt en bransje, velger man fylket man ønsker å finne bedriften i. La oss si du ønsker å finne er pizzarestaurant i Oslo.

Først velger du bransjen kafeer og restauranter, deretter velger man Oslo. Her er oversikten i Bedriftsbasen.no for kafeer og restauranter i Oslo.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.