Nettsider for barn

Det finnes nettsider for nær sagt alt mellom himmel og jord. Det finnes selvsagt også mange gode nettsider for barn, både nettsider barna selv kan besøke, men også nettsider for foreldrene.

Men både barna selv og travle foreldre har ikke tid til å finne de beste nettsidene, så hvilke websider man ender opp på er ofte litt tilfeldig.

Ungene bruker gjerne en iPhone eller en app på en iPad, også foreldrene kan bruke det for barnespill, bøker og guider som barnestell, oppdragelse, utdanning og mye mer.

Men utvalget av nettsider man bruker blir uansett begrenset av at man ikke vet hvilke nettsider som er tilgjengelige. Derfor går man ofte glipp av både morsomme, lærerike og nyttige nettsider for både barna og foreldrene. Men emnekatalogen Lenkeguiden.no har samlet og organisert tusenvis av gode nettsider i mange emner, deriblant barn og unge.

Her er noen relevante emner i Lenkeguiden.no:

Emnekatalogen Lenkeguiden.no er ganske omfattende så det er sikkert flere emner og nettsider som er passelige for både barn eller foreldre. Også nettkatalogen BedriftsGuiden.no har mange gode nettsider.

Her er noen relevante bransjer i BedriftsGuiden.no:

I disse bransjene finner du mange passende og nyttige nettsider. Den internasjonale nettkatalogen Three Link Directory har også mange relevante nettsider i kategorien kids and teens.

Det er også mange andre kategorier i denne nettkatalogen, men den har tusenvis av kategorier så det er nok best å søke etter relevante nettsider selv.

Når det gjelder lokale nettsider som butikker og så videre er nok søketjenesten Bedriftsbasen.no den beste løsningen.

Her en noen relevante bransjer i Bedriftsbasen.no:

Det finnes selvsagt også mange andre bransjer og nettsider som kan være nyttige, men for de fleste er det nok lokale butikker du vil finne mest av i Bedriftsbasen.no.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.