Bra nettsider innen kunst og kultur

Nettet er fullt med bra nettsider innen underholdning, kultur og ulike former for kunst. Emnet kunst og kultur er i det hele tatt ganske omfattende, det kan med andre ord dreie seg om nettsider innen antikvariat, dansing, media, musikk, stand-up og mye mer.

Så de aller fleste av oss som bruker internett for underholdning og for å nyte ulike former for kunst skulle dette være meget interessant. Det er utrolig mye interessant innen kunst og kultur ikke bare i Norge, men fra hele verden. Se bare på filmindustrien i Hollywood, musikk fra England og så videre.

De fleste buker video tjenester som YouTube eller Netflix og musikk tjenester som Soundcloud og Spotify for å nevne noen. Men nettet har mye mer å by på.

Mange bruker søkemotorer for å finne websider man er interessert i, men da går man glipp av mange nettsider som også er gode men ikke er så høyt i søkeresultatene. Så hvordan finner man alle disse bra nettsidene?

Det er faktisk utrolig enkelt, men man må vite hvor man skal lete, og det enkleste er faktisk å bruke nettkataloger som allerede har gjort jobben for deg. Nettkatalogene har allerede sjekket, sortert og rangert anbefalte nettsider i alle mulige katagorier, også innen kunst og kultur.

En av de eldste og mest populære nettkatalogene i Norge er BedriftsGuiden.no. Denne nettkatalogen har en egen kategori for kust og kultur. Under denne kategorien finner du for eksempel bra nettsider i flere kategorier som filmer, gallerier og tatoveringer.

Søketjenesten Bedriftsbasen.no har også mange relevante nettsider i kategorien sport og kultur. Også her er det relevante underkategorier som kino og teater, musikk og mange, mange flere.

Emnekatalogen Lenkeguiden.no har også en imponerende oversikt med kjempebra nettsider innen kunst og kultur. Her kan du også finne veldig mange interessante hjemmesider i underemner som fotografi, kjendiser, litteratur og museer for å nevne noen.

Disse tre nettkatalogene er alle norske men det er også mange utenlandske nettkataloger som har både omfattende og imponerende oversikter med kvalitetslinker innen kunst og kultur.

Nettkatalogen Three Link Directory er en av verdens største nettkataloger og har samlet, sortert og rangert titusenvis av linker i tusenvis av kategoorier, bransjer og emner. Faktisk er antaller underkategorier i emnet kunst, eller arts som det heter på engelsk så omfattende at det vil bli for tidkrevende å bare lage et sammendrag. Klikk her får å se linker under emnet arts.

Nå finnes det sikkert flere bra nettsider enn de du kan finne i disse nettaktalogene, men om du begynner søkene dine i disse nettkatalogene vil du sannsynligvis ikke savne mange.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.