Nettsider og linker for tatoveringer

Skal du tatovere deg? Tatoveringer har blitt mer og mer vanlige også i Norge, både jenter og gutter, damer og menn tatoverer seg. Enkelte tatoverer små diskre tatoveringer mens andre får tatoveringer som er ganske store og synlige.

Det er mange stilarter når det gjelder tatoveringer, de fleste velger bilder, bokstaver eller symboler. Også når det gjelder farger er det ulike stilarter, noen ønsker tradisjonelle grønne tatoveringer, mens andre vil ha mer fargefulle tatoveringer.

Tatoveringer har blitt så populært at det finnes flere magasiner som Inked Mag og Skin Deep der du kan lese om de siste trendene innen tatoveringer. Uansett hvilken tatovering du skal velge er det viktig å sjekke utvalget og tenke seg litt om.

For å hjelpe deg med inspirasjonen finner du en liste med bra nettsider om tatoveringer her:

Men om du skal finne en helt unik tatovering eller lege din egen tatovering kan også andre nettsider hjelpe deg. Nettsiden FontDaddy.com har titusenvis av gratis fonter og symboler du kan bruke for å lage din tatovering.

Her er en liste med linker stilige symboler:

Om du heller ønsker et budskap trenger du noen stilige fonter. Her er en liste med gratis fonter for tatoveringer:

Om du er usikker på noen av disse fontene, klikk her for flere gratis fonter for tatoveringer. Når det gjelder budskap i teksten på din tatovering er det vanlig med visdomsord, navn, stedsnavn og datoer.

Når du her begynt å bestemme deg for hvordan tatoveringen din skal se ut, er det på tide å finne et tatoveringsstudio. På Bedriftsbasen.no kan du finner bedrifter innen tatoveringer og piercing her.

Lykke til med din tatovering!


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.