Ny Galaxy Book4-serie

Samsung Electronics kunngjorde i dag utgivelsen av sin mest intelligente PC-serie til nå: Galaxy Book4 Ultra, Book4 Pro og Book4 Pro 360.

Galaxy Book4-serien kombinerer et ultra-bærbart design, forbedret ytelse og grenseløs tilkobling for å omforme Samsung PC-opplevelsen og styrke brukerne.

Den nye serien kommer med en ny intelligent prosessor, en mer levende og interaktiv skjerm og et robust sikkerhetssystem — som starter en ny æra for våre AI-PC-er som tilbyr ypperlig produktivitet, mobilitet og tilkoblingsmuligheter. Disse forbedringene forbedrer ikke bare enheten selv, men hever også hele Samsung Galaxy-økosystemet, avanserer Samsungs PC-kategori og akselererer Samsungs visjon om AI-innovasjon — for både i dag og i morgen.

– Vi i Samsung ønsker alltid å tilby nye løsninger som forbedrer og forenkler våre kunders hverdag. Galaxys økosystem har en funksjon som muliggjør åpent samarbeid mellom våre og andre merkers elektronikkprodukter. Et godt eksempel på det er den nye Galaxy Book4-serien, som kan koble til alle typer datamaskiner, telefoner, nettbrett og mye mer. Denne teknologien gir brukerne en smidigere og mer integrert PC-opplevelse, sier Anders Elmby, Nordisk MX Director hos Samsung Electronics.

Galaxy Book4-serien er utstyrt med en intelligent prosessor for kraftig ytelse som maksimerer produktiviteten. Den nye serien kommer med en ny Intel Core Ultra 9-prosessor som kombinerer en raskere sentral prosesseringsenhet (CPU), en høy-ytelses grafisk prosesseringsenhet (GPU) og en nytilføyd nevral prosesseringsenhet (NPU) i en enkelt pakke. Sammen med Intels AI PC-akselerasjonsprogram — som inkluderer mer enn 100 uavhengige programvare-leverandører (ISV), muliggjør den nye prosessoren spennende nye AI-egenskaper og hjelper til med å øke produktiviteten på Galaxy Book4-serien.

I tillegg tar NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPU brukeropplevelsen til neste nivå. Kreativiteten er superladet med raske, generativ AI-baserte kreativitetsverktøy støttet av NVIDIA Studio-teknologi — for eksempel kan du skape fantastiske bilder med enkel tekst på sekunder med RTX-optimalisert Stable Diffusion. Galaxy Book4 Ultra-brukere kan også være fullstendig oppslukt i spill med NVIDIA Deep Learning Super Sampling (DLSS)-teknologi som skaper bilder av høyere kvalitet for over 500 populære strålesporede spill og applikasjoner.

Personvern og datasikkerhet har blitt stadig mer essensielt ettersom enheter har blitt mer intelligente og tilkoblede. Derfor bygger Samsung på arven av sikkerhet etablert gjennom flere Samsung Galaxy-enheter med Samsung Knox, ved å forbedre sikkerhetstiltak på brikkesettnivå for Galaxy Book-serien for første gang. Alle tre modellene har en ny diskret Samsung Knox sikkerhetsbrikke som sikrer kritiske systemdata separat, i tillegg til eksisterende flerlags sikkerhetstiltak med Intel og Microsoft.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.