Ny nettside: Skolelederen.no lansert

Skolelederforbundet lanserer nå en ny digital nettside med nyheter og fagstoff. Målgruppen er Skolelederforbundets 4 500 medlemmer og alle andre som er opptatt av barnehage og skole.

Skolelederforbundet er blitt en viktig, relevant og sterk aktør for ledere i utdanningssektoren, og dette har resultert i en stadig økende medlemsmasse. Vårt mål er å styrke landets viktigste ledere! 

– Dette er et viktig skritt for å dele våre perspektiver og gi medlemmer, fagpersoner, politikere og andre interesserte enkel tilgang til aktuelle saker, nyheter og faglitteratur, sier forbundsleder Stig Johannessen i Skolelederforbundet.

– På nyhetsiden vil dere også finne podkaster, filmer, artikler og stillingsannonser. Vi ser frem til å dele denne reisen med deg og håper du vil bli med. Sammen skal vi fortsette å forme fremtiden for ledere i utdanningssektoren, sier Johannessen.

Skolelederen vil også fortsette som tidsskrift, og være et fagblad hvor ledelse i oppvekstsektoren fremmes, drøftes og debatteres. Skolelederen kommer ut fire ganger i året og neste utgave kommer i februar 2024.

 Ansvarlig redaktør for skolelederen er Ole Alvik.