Ny podcastserie: Sex med Dr. Brochmann

Nå lanserer Aschehoug podkastserien Sex med Dr. Brochmann. Her gir Nina Brochmann deg et unikt innblikk i seksualitetens lange og brokete historie, samtidig som hun dissekerer samtidens mest presserende sexproblemer.

Her får du servert vitenskapens heteste tips og mest absurde studier. Bli med Dr. Brochmann, kjent fra de bestselgende bøkene Gleden med skjedenJenteboka og Gutteboka, på en odyssé gjennom underlivets fascinerende irrganger. Vi garanterer løs snipp, de smarteste gjestene og uvurderlige aha-opplevelser – velkommen inn!

– Sex er gøy, men også blodig alvor, sier lege Nina Brochmann.

En sesong på ti episoder á ca 30 minutter med historiske enkeltsekvenser som er rikt lydlagt. Spesialkomponert musikk av Hans Kristen Hyrve. Hver episode har besøk av en spennende gjest som i møte med programleder Nina Brochmann gjør oss litt klokere. Stemningen er uhøytidelig, og latteren sitter løst når Brochmann med gjester pirker borti tabuer og forklarer hvordan ting egentlig henger sammen.

Hvorfor en podkastserie om sex?

Denne podkasten skaper ny forståelse og kunnskap. Lege Nina Brochmann gjør det få andre våger med sin solide evne til å gå inn i tabubelagte og tunge tema på en direkte og humørfylt måte. Brochmann setter seksualiteten i kontekst, og har som misjon å gjøre oss mer frigjorte og trygge i oss selv.

Podkasten kan skilte med gjester som psykolog Sissel Gran, zoolog Petter Bøckman og lege og psykolog Haakon Aars.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.