Ny Samsung AI-PC: Galaxy Book4 Edge

I dag lanserer Samsung den nye Galaxy Book4 Edge, neste generasjons AI-PC. Med 45 TOPS NPU AI-datakraft og de nyeste hybride AI-integrasjonene får brukeren en hypertilkoblet AI-opplevelse. Samsung har sammen med flere bransjeledende partnere utviklet teknologien bak Galaxy Book4 Edge.

– Vi i Samsung jobber kontinuerlig med å utvide økosystemet med nye AI-enheter som styrker brukeropplevelsen. Lanseringen av Galaxy Book4 bygger en bro mellom PC og mobil og gjør det enkelt å koble PC-en til andre bransjeledende enheter. Det gir våre brukere det beste av to verdener, med utrolige maskinvare- og programvareløsninger, sier Even Amdal, Norgessjef for Samsung Norge.

En oppgradering av AI-tilkoblingen

Galaxy AI på Galaxy Book4 Edge muliggjør en ultimat tilkoblingsopplevelse. Med Wi-Fi 7 får brukeren en rask og sømløs internettforbindelse over flere enheter, samtidig som det muliggjøres bruk på enheten og skybaserte prosesser. Denne hybridmetoden lar brukeren dra nytte av AI-funksjoner offline samtidig som man sikrer sine data. Snapdragon-plattformen gjør det mulig å få AI direkte på enheten, noe som øker produktiviteten og skaper skreddersydde AI-opplevelser.

Galaxy Book4 Edge er en CoPilot+ PC, noe som betyr at den kan integreres med flere andre Galaxy-enheter på en smidig og produktiv måte. For eksempel, koble til en smarttelefon til Galaxy Book4 Edge og opplev Galaxy AI-funksjoner på en større skjerm via Link to Windows. Skjermdoble søk via Circle to Search with Google på en PC-skjerm og lim dem direkte inn i forskjellige filer for å få et bedre og smidigere arbeidsflyt. Galaxy Book4 Edge kommer også med andre populære funksjoner som Chat Assist og Live Translate.

Samsungs samarbeid med Microsoft har muliggjort integrasjonen av Copilot i Galaxy Book4 Edge. Dette har skapt den perfekte blandingen av AI på enheten og i skyen. Det gjør at man kan stille inn alarmer, hente kontakter, sende meldinger via Copilots stemmestyring.

Få mer gjort i et høyere tempo

Galaxy Book4 Edge er designet for å bli neste generasjons AI-PC ved å tilby AI-tjenester til flere brukere. Med 45 TOPS NPU og Snapdragon X Elite-prosessoren får brukeren en utrolig ytelse med oppgradert AI-kapasitet gjennom alle funksjoner.

Å søke etter dokumenter, e-poster eller nettsider på din PC kan ta mye tid. Med hjelp av Recall kan man få hjelp til å finne det man leter etter ved å gi stikkord.

Dagens hybride arbeidsmiljø preges av videosamtaler – noen ganger med personer fra andre land som snakker andre språk. Live Captions skaper undertekster i sanntid for å bryte eventuelle språkbarrierer.

Galaxy Book4 Edge er designet for å gjøre arbeidsflyter mer omfattende enn tidligere. Med hjelp av Snapdragon X Elites datapplattform tilbys fire ganger raskere AI-behandling. Arbeid mellom applikasjoner og kommandoer på en smidig måte via enhetens AI-tast og aktiver valgfri AI-funksjon med et enkelt knappetrykk. Galaxy Book4 Edge har opptil 22 timers batterilevetid og superrask lading.

Slipp løs din kreativitet

Samsung Galaxy-brukere har nå tilgang til enda flere verktøy for kreatører. Med Galaxy Book4 Edge og Cocreator kan du bruke AI til å utvikle og forbedre dine kreative prosjekter. Forvandle skisser og tekst til virkelig kunst eller skap helt nye design med hjelp av tekstkommandoer.

Ta videosamtalene dine til neste nivå med Windows Studio Effects. Gjør videokonferanser mer underholdende ved å eksperimentere med kamerafilter og bakgrunnseffekter som styres av enhetens AI. Opplev også funksjoner som stemmefokus, portrettuskarphet og øyekontakt for bedre samtalekvalitet.

Galaxy Book4 Edge tilbyr en førsteklasses skjerm og design som gjør det lettere enn noensinne å fullstendig forsvinne i kreative prosjekter. Vision Booster forbedrer synligheten utendørs, mens den antireflekterende 10-punkts multitouchskjermen effektivt reduserer refleksjoner, noe som ytterligere forbedrer kvaliteten på den dynamiske AMOLED 2X-skjermen. Det ultratynne og lette designet gir brukerne friheten til å være kreative når som helst og hvor som helst. En adaptiv oppdateringsfrekvens på opptil 120Hz muliggjør en imponerende visuell opplevelse med kinolignende lysstyrke og fargegjengivelse.

Med Auto Super Resolution gjør Galaxy Book4 Edge ingen kompromisser med grafikken. Den leverer høyoppløselig og høyfrekvent grafikk som forbedrer spillopplevelser i sanntid.

 


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.