Ny trend i Norge: Julegensere

Hvem liker vel ikke å feire årets største høytid – julen? God mat og drikke, gaver og gjensyn med fjerne slektninger er noen av høydepunktene.

Det er mye tradisjoner med å feire jul, særlig i Norge der forholdet til nissen er så nært. Julenissen skal angivelig komme fra Norge, noen sier Nordpolen, andre sier Finland, men det er definitivt i nord.

Det er noe eget med julestemingen, det er nemlig snøen, klærne, forventingen og små detaljer som julepynt, juletre, julemusikk, julegaver, røkelse, juleklær og julemat.

Når det gjelder julemat er det nok ribbe og lutefisk som er mest populært. Men det er også mye annen godt å spise om julen som nøtter, marsipan, pepperkaker og julegrøt.

Dessuten kler oss jo noe annerledes i julen. En årsak er jo at det er vinter, men vi pynter jo oss litt ekstra i julen. Luer og votter er noen av trendene i juletiden. Og det er særlig EN trend som har kommet for å bli i Norge som alle andre land – nemlig julegensere.

SJEKK OGSÅ:  De små detaljene kan være avgjørende

Du har sikkert sett julegensere både på nett og i media. Det er en enkel sak å bare ha på seg når det er høytid, istedenfor å ha på seg skjorte og slips, eller en kjole eller topp.

Det er verdt å nevne at det er to typer julegensere: vanlige julegensere og stygge julegensere. En julegenser er jo en julegenser, men mange synes det er morsomt om julegenseren er litt i overkant «juleaktig», altså en stygg julegenser. Det er nemlig særlig stygge julegensere som er populære, årsaken til at de fleste velger en stygg julegenser er at disse julegenserne gjerne er morsomme og dermed hever de stemningen.

SJEKK OGSÅ:  Det visuelle uttrykket avspeiler virksomheten din

Julegensere kan man ha på seg hjemme, på jobb, på fest og på juleaften. Dermed kan det være lurt å ha flere enn bare en julegenser.

Uansett, vi liker alle julefeiringen, julegavene og julematen. Og liker du det, bør du også hive deg på den nye trenden julegenser. Det finnes nemlig julegensere både for kvinner, menn og barn så her er det ingen unnskyldning for ikke å skaffe seg en julegenser eller to.

Om du ikke allerede har fått deg en julegenser, er det bare å komme igang med å kjøpe en. Du kommer garantert til å trenge en julegenser uansett.

God Jul!


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.