Nye bookmakere – fordeler og ulemper

Det har dukket opp flere nye bookmakere på det norske markedet det siste året, så jeg skal se på fordeler og ulemper mellom nykommerne og de etablerte aktørene.

Fordeler og ulemper med nye bookmakere
Det er mange bookmakere å velge mellom. Jeg har valgt å rangere bookmakere ut i fra følgende kriterier: pålitelighet, odds bonus, kundeserice og tilbakebetaling.

Pålitelighet
De fleste av de etablerte aktørene er børsnotert enten i Norge eller Sverige og er 100% pålitelig med tanke på utbetaling av gevinster.

Men, kan du stole på nye aktører? Det kommer faktisk an på.

Dersom selskapet har lisens som er utstedt av MGA på Malta, UKGC i Storbritannia eller Maksu, ja til og med i Estland finner du som regel de beste spillselskapene.

Spillselskaper som har gått gjennom hele prosessen med å få lisens for å operere på internett er nesten alltid seriøse selskaper.

Det kan likevel være lurt å bruke selskaper som har kjent eierskap, og gjerne norsk eierskap. Det bruker være tryggere og kundeservicen er bedre.

Beste odds bonus i 2019
Den største fordelen med å prøve en ny bookmaker er at du får odds bonus på ditt første innskudd. Norske tippere får verdens beste odds bonuser og det er faktisk mye verdi å hente her.

Hvis du ser etter beste odds bonus i 2019 kan jeg avsløre at det er de etablerte selskapene Betsson og Unibet som tilbyr de beste odds bonusene.

Dersom du allerede har spillekonto hos Betsson og Unibet kan det vært lurt å prøve et par av de nye selskapene også.

Kundeservice
Alle nettsidene har automatisk prosesser på det meste, men problemer kan oppstå. Derfor er kundeservice viktig. Det absolutte minimumskravet for et seriøst spillselskap er kundeservice via live chat og epost.

Helst bør selskapet tilby norsk kundeservice 24/7 via epost, live chat og telefon.

Tilbakebetaling
Tilbakebetalingsprosenten er selvsagt også ekstremt viktig. Norsk Tipping har som kjent den dårligste tilbakebetalingsprosenten i bransjen, mens Betsson og Unibet typisk gir ca. 95% tilbake til spillerne.

Enkelte nye aktører som f.eks. Coolbet gir helt opp til 98% tilbakebetalingsprosent og det faller selvsagt spillerne til gode.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.