Nye funksjoner på Tinder

Tinder, verdens mest populære datingapp, ruller globalt ut et sett med nye profil- og søkefunksjoner, designet for å gjenspeile og styrke måten den nye generasjonen av single skaper relasjoner på.

Tinders rapport, The Future of Dating, viser at unge single ønsker en ny tilnærming til nettdating. Hele 69 prosent av Generation Z mener normene rundt dating må fornyes, for å gjenspeile et mer moderne og mangfoldig samfunn – og at de tilhører den generasjonen som kan få det til å skje.

I over et tiår har Tinder ligget i forkant av moderne dating og forenklet måten vi møter hverandre på gjennom den ikoniske sveipefunksjonen. Tinder fortsetter å fremheve at det finnes så mye mer i hver og en av oss enn profilbildene våre.

– På Tinder vet vi at å knytte nye bekjentskaper i dag handler om autentisitet og et ønske om å møtes på et dypere plan. Det nye settet med funksjoner er et svar på dette voksende behovet. Vi vet at den nye generasjonen prioriterer verdibaserte egenskaper som respekt (78 prosent) og åpenhet (61 prosent) fremfor utseende (56 prosent). De bryr seg om ekte forhold som bygges gjennom felles interesser og verdier, og har ikke tid til tidligere generasjoners «spill». De ønsker å vise sitt sanne jeg, og forventer det samme tilbake. Med de nye profil- og søkefunksjonene har det aldri vært lettere, eller morsommere, å dele det som gjør deg unik, forklarer Mark Van Ryswyk, Chief Product Officer i Tinder.

De nye funksjonene er: spørsmål, profilquiz, emnetagger, enkel rapportering, nytt design og nattmodus.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.