Nyhet: HUAWEI FreeBuds 6i

Huawei lanserer nå HUAWEI FreeBuds 6i, det siste tilskuddet til i-serien med eksepsjonell lydkvalitet, lang batterilevetid og enda bedre støyreduksjonsevner. Nye HUAWEI FreeBuds 6i er de beste øretelefonene i denne prisklassen.

Lansert med en rekke oppgraderte funksjoner som spenner over nye Intelligent Dynamic Active Noise Cancellation 3.0, forbedret lydkvalitet og langvarig batterilevetid, er HUAWEI FreeBuds 6i trendy, kule og allsidige. HUAWEI Freebuds 6i er tilgjengelig i en fargepallett inspirert av himmelen, og kommer i hvit, lilla og sort. HUAWEI FreeBuds 6i lar brukerne fordype seg i en auditiv verden der stil møter substans, hvor hver beat er tydelig, og der distraksjoner forsvinner.

Best i klassen

Nye HUAWEI FreeBuds 6i bygger på suksessen til sine forgjengere, og er utstyrt med Huaweis beste støykanselleringsteknologi til dags dato – Intelligent Dynamic ANC 3.0. Nå i sin tredje generasjon representerer den toppen av Huaweis støyreduserende teknologi, noe som tidligere kun var eksklusivt for Pro-serien.

Den nye Intelligent Dynamic ANC 3.0, som gjør det mulig for HUAWEI FreeBuds 6i å oppnå presis støykansellering skreddersydd for ulike scenarier, genererer støykanselleringsparametere gjennom ANC-modellbygging i sanntid, med algoritmen spesialtrent og innstilt for 34 scenarier. HUAWEI FreeBuds 6i overvåker støy hver 2,6 μs og justerer parametrene innen omtrent ett enkelt sekund for å optimalisere støyreduksjonen sømløst for omgivelsene dine.

I tillegg til det nye Intelligent ANC 3.0-systemet, blender HUAWEI FreeBuds 6i med sine fem store maskinvareoppgraderinger på systemnivå for spillskiftende støykansellering. Passive noise cancellation (PNC) oppgraderinger inkluderer Noise Filtering Chamber og splitter nye ørepropper, mens aktiv støyreduksjon (ANC) forbedringene inkluderer 3-Mic System, 2,4 ganger høyere datakraft og 11 mm Quad-magnet Dynamic Driver.

SJEKK OGSÅ:  Ny podkast: Erna Solberg snakker åpent om dysleksi

Høydepunktet i disse fem store maskinvareoppgraderingene, er støyfiltreringskammeret basert på Helmholtz-resonansprinsippet. Den retter seg mot middels til høyfrekvent støy (1 kHz til 3 kHz), spesielt effektiv ved 2-3 kHz, og reduserer bakgrunnsprat. Dette er ideelt når man oppholder seg på kafeer eller på kontoret. I tillegg til dette, er de nye øreproppene laget av hudvennlig flytende silikon, og tilgjengelig i tre størrelser med 75 % tykkere topp og 25 % tykkere vegg for å gi en mer stabil passform.

3-mikrofonsystemet, nå med mer presis støyoppsamling, er forbedret med en ekstra ekstern mikrofon, som fanger opp omgivelseslyder med et 50 % bedre signal-til-støyforhold (SNR) enn forgjengeren, noe som forbedrer klarheten betydelig og utvider støykanselleringen over lave til middels frekvenser. I tillegg har disse øreproppene en kraftigere 2,4 ganger økning i datakraft gjennom Intelligent Dynamic ANC 3.0-systemet, som muliggjør sanntidsstøybehandling og kanselleringsforbedringer i ulike akustiske innstillinger. I tillegg til denne teknologien er HUAWEI FreeBuds 6i også utstyrt med en 11 mm Quad-magnet Dynamic Driver med høyere følsomhet som forbedrer støykansellering ved å generere omvendte lydbølger for å motvirke støy som kommer inn i ørene dine.

Dette resulterer i en 100% forbedring i støyreduksjon, med gjennomsnittlig støyreduksjon i full frekvens på 27 dB3, og opptil 5 kHz ultrabredt ANC-frekvensområde.

SJEKK OGSÅ:  Lokale podkaster får mediestøtte

På fulle og støyende kafeer utmerker HUAWEI FreeBuds 6i seg ved å redusere lyden av bakgrunnsskravling betraktelig. Under flyreiser fungerer øreproppenes avanserte støydempende funksjoner sammen for å filtrere ut lavfrekvent støy, og gir en rolig opplevelse under flyturen. Dette gjelder også på t-baneturer, der de omfattende støykanselleringsmulighetene til HUAWEI FreeBuds 6i, skaper en roligere og morsommere reise ettersom den dynamisk tilpasser seg kakofonien i miljøet.

Sømløse funksjoner for ultimat bekvemmelighet

HUAWEI FreeBuds 6i integrerer sømløst eksepsjonell lydkvalitet med robust batterilevetid. Utstyrt med en 11 mm ultramagnetisk bassdriver, leverer disse øreproppene kraftig bass som er 50% kraftigere ned til 14Hz, støttet av LDAC HD-lydkodek og Hi-Res Audio Wireless-sertifisering for krystallklar klarhet. Brukere kan også tilpasse lydopplevelsen med støttede Multi-EQ-effekter, som gir opptil 10 bånd med enkelt justerbare EQ-innstillinger for å finjustere musikken til individuelle smaker.

Batterilevetiden til HUAWEI FreeBuds 6i gir opptil 35 timers total avspilling med ladeetuiet, og 8 timer fra én enkelt lading av øreproppene. I tillegg gir en rask 10-minutters lading ytterligere 4 timers avspilling – ideelt for travle folk på farten. Sammen sikrer disse funksjonene at HUAWEI FreeBuds 6i oppfyller kravene til daglig bruk og underholdningsøyeblikk.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.