OneCall feirer 20 år

«Alle har rett til å bruke mobilen så mye de vil». Det har vært filosofien til OneCall som siden oppstarten i 2004 kontinuerlig har utfordret den norske telekombransjen.

– De siste 20 årene har vi sørget for lavere mobilpriser til alle, nyvinninger som kommer kundene til gode og ikke minst gode kundeopplevelser. Det har resultert i en rekke utmerkelser, senest fra Norsk Kundebarometer, som tydelig viser at vi nok en gang har Norges aller mest fornøyde mobilkunder, sier Jonatan Asplin, leder for OneCall og Mycall. – Vi er svært stolte av historien vår og kundene våre, og lover at vi skal fortsette å utfordre etablerte sannheter og forenkle måten man tenker og gjør ting på.

SJEKK OGSÅ:  Ledige stillinger i Malta innen nettspill

I sentrum av reisen til OneCall har det alltid stått «lav pris», og for å markere merkevarens 20-års jubileum lanseres et helt eget jubileumsabonnement.

– Kundene får nå hele 20 GB til kun 249 kroner i måneden, og det er skikkelig lav pris, sier Asplin. – Ingenting gleder oss mer enn å feire 20 år med lave priser med et ordentlig jubileumstilbud som burde passe for de aller, aller fleste.

SJEKK OGSÅ:  5 råd til å ta de beste bildene med smarttelefonen din

Det nye jubileumsabonnementet selges i en begrenset periode fra 17. juni til 21. august, og alle som benytter seg av anledningen beholder abonnementet også etter perioden. Abonnementet bestilles enkelt og greit på onecall.no.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.