Oppussingslån på dagen

Nordmenns største hobby er uten tvil oppussing. Man ser ofte reklamer i media og på nett om oppussing, maling, interiør og hjemmedekor og det finnes mange nettsider og blogger om å pusse opp og a holde hjemmet vedlike. Vanligvis pusser vi opp kjøkkenet, badet eller stuen.

Når man pusser opp kan utgiftene bli høyere enn man hadde forutsett. Årsaken er eventuelle skader, lekkasjer og lignende. I tillegg trenger man ofte godkjente håndverkere for å utføre og godkjenne arbeidet slik at det følger forskrifter og retningslinjer med tanke på brannsikkerhet og forsikring. Often kan man gjøre mye selv som riving, maling, snekring og lignende, men ofte trenger man håndverkere.

Dette er håndverkerne man vanligvis bruker:

  • Rørlegger
  • Snekker
  • Elektriker
  • Maler
  • Gulvlegger
  • Tapetserer

i tillegg til håndverkere kan det også hende du trenger en takstmann. Årsaken er at mange pusser opp med tanke på å selge boligen videre for en høyere pris. Så selv om en oppussing kan koste mye penger, kan den være direkte lønnsom fordi verdiøkningen av boligen er høyere.

Men akkurat som det er viktig å velge rett stil når man pusser opp go velge en dyktig håndverker, trenger man også å velge rett oppussingslån. Mange sparer opp for en oppussing, men ofte trenger man et lån fordi en oppussing kan ofte overskride budsjettet.

Men velger man feil oppussingslån kan erfaringen bli kostbar, det er nemlig stor forskjell på rentene hos de forskjellige bankene som tilbyr oppssingslån, så en liten forskjell på renten kan bli flere tusen kroner.

Comparking.no hjelper deg med å sammenligne alle lånetilbudene og lånerammen er opptil 500.000,-. En annen fordel er at du også kan få oppussingslån på dagen. Og det er utrolig kjekt fordi man som oftest har mye annet å tenke på når man skal sette igang med å pusse opp boligen.