Petter Northug lanserer podkasten «Viljeskalle» på Podimo

Petter Northug lanserer sin nye podkast «Viljeskalle» på Podimo basert på den nye boken «Petter Northug – en viljeskalle», skrevet av Thor Gotaas og utgitt av Risk forlag.

En av Norges fremste langrennsløpere, Petter Northug, har en imponerende karriere bak seg. Med 20 medaljer i OL og VM, hvorav 15 er gull, har han satt sine spor i idretten.

I tillegg til to sammenlagtseire i verdenscupen, har Northug virkelig vist seg som en urokkelig «viljeskalle». Nå åpner den tidligere langrennsløperen opp i ny bok og podkast om de mange opp- og nedturene, og belyser temaer som tidligere ikke har blitt snakket så mye om.

I boken «Petter Northug – en viljeskalle» går Thor Gotaas i dybden for å forstå hva det er som driver Petter til å både sette seg, og nå de ekstreme målene sine. Boken gir et innblikk i en av landets mest særegne norske idrettsmenn i nyere tid, formulert i Gotaas sin velkjente skrivestil. Noe som var helt avgjørende for at Northug takket ja til dette prosjektet.

SJEKK OGSÅ:  Podcast: Hans Anton Kristiansen

– Jeg har aldri fortalt om mitt liv på denne måten før. Vi er de første til å kombinere bok og podkast på dette i Norge, det synes jeg er ekstra artig. Jeg håper alle lesere av boken lytter til podkasten, der jeg og Thor fordyper oss videre i alle bokens kapitler. Jeg håper også lyttere av podkasten vil lese boken, bla i bildene og inspireres av min historie. Vi har det gøy i lag, praten går lett og vi håper podkasten gjenspeiler det, sier Northug.

I podkasten blir det ikke bare snakk om triumfer, men også de utfordrende øyeblikkene som har bidratt til å forme ham til den personen han er i dag. Gjennom ærlige og dype samtaler gir Northug lytterne et helt unikt innblikk i hans tidligere karriere og nåværende liv.

– Vi i Podimo er utrolig stolte over å være Risk forlag sin samarbeidspartner på lyd for «Viljeskalle», sier Norgessjef i Podimo, Fride von Porat.

SJEKK OGSÅ:  Podkast på NRK: «Meininga med livet» med Live og Ronny

Videre forteller Porat at lydformatets unike egenskaper kommer til sin rett i denne podkasten, der lytterne vil få anledning til å komme virkelig tett på en av vår tids aller største toppidrettsutøvere. Bok og podkast utfyller hverandre og ved å benytte begge format vil historien nå ut til et enda større publikum, forteller Norgessjefen.  

Forlegger i Risk forlag, Lennart Krohn-Hansen, legger til at det har vært utrolig kjekt å kunne samarbeide med Podimo om å skape en slik totalopplevelse for leserne.

– Ved å kombinere det spontane og lekne i en podkast med den dype opplevelsen en god bok gir, ønsker vi å gi alle en unik mulighet til å virkelig komme inn under huden på idrettsmannen og personen Petter Northug, avslutter han.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.