Pinterest markedsførings tips

Vi bruker alle nettet til mer og mer, blandt annet til å følge med på interessene våre. Facebook lar oss følge med på slekt og venner, og Twitter gir oss nyttige oppdateringer fra nettbutikker, personer og andre ting.

Men når det gjelder våre interesser og hobbyer, er det Pinterest som gjelder. Særlig når det gjelder emner som mote, skjønnhet, interiør, tatoveringer og andre interesser og hobbyer. Om du har en interesse eller hobby har Pinterest garantert en profil som gir deg verdifulle oppdateringer innen det du er interessert i.

SJEKK OGSÅ:  Hvordan takle frittalende arbeidstakere?

Pinterest har også enormt mange brukere på verdensbasis, men ikke så mange i Norge ennå. Men siden Pinterest kan synkroniseres med både Facebook og Twitter har dette sosiale nettverket stort potensiale for markedsføring også i Norge.

Den største fordelen er fokuset på hva folk er interessert i, og bildene som nettsiden viser deg som følger interessene. Dermed får de som bruker Pinterest se bilder innen det de er mest fokusert på, og det fører til at man klikker på ting og kjøper varer og tjenester mer enn ellers.

SJEKK OGSÅ:  Bodøposten.no - Alt om Bodø

Hvordan kan du tjene penger på Pinterest? Sjekk nettsiden Tjenpengeronline.no som har masse nyttige tips om hvordan du tjener penger på Pinterest.

Siden har også nyttige linker som enkelt kan hjelpe deg med å gjøre Pinterest.com til en viktig del av din online markedsføring.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.