Pixel 8a: Googles AI-telefon

Google Pixel 8a er her! Drevet av den nyeste Google Tensor G3-brikken, er telefonen utstyrt med mange av de samme AI-funksjonene som Pixel 8 og Pixel 8 Pro – som Best Take, Audio Magic Eraser og flere. Telefonen er designet for å ta imponerende bilder, spare deg tid og sørge for sikkerheten til deg og dine nærmeste.

Det forbedrede designet til A-serien føles enda bedre i hånden med avrundede kanter, en matt bakside og en polert aluminiumsramme. Det robuste designet kan tåle søl, støv og småuhell, noe som gjør Pixel 8a til den mest slitesterke telefonen i A-serien til nå.

Morsomme farger og et friskt design

I tillegg er den nye Actua-skjermen 40 prosent lysere enn på Pixel 7a, og en raskere oppdateringsfrekvens på 120 Hz gjør skrollingen behagelig.

Det er to nye farger i A-serien: Aloe (kun i begrenset opplag) og Bay. Du kan også velge mellom de nøytrale fargene Obsidian eller Porcelain. For første gang tilbys det også en større lagringskapasitet på 256 GB, noe som gir mer plass til favorittinnholdet ditt.

Enestående fotografering, gjort enkelt

Pixel 8a, som er kåret til den beste kameramobilen i sin kategori, er utstyrt med et kraftig dobbeltkamera på baksiden med en hovedlinse på 64 megapiksler og en ultravidvinkel-linse på 13 megapiksler. Den har også et frontkamera på 13 megapiksler med et bredt synsfelt, slik at du kan fange mer i hvert bilde.

Takket være Google Tensor G3 er Pixel 8a fullspekket med AI-drevne verktøy for å få mest mulig ut av bildene og videoene dine.

Pixel 8a har også Super Res Zoom opptil 8x og funksjoner som Magic Eraser, Night Sight og Photo Unblur. I likhet med alle Pixel-telefoner, inneholder Pixel 8a Real Tone, som nøyaktig gjengir alles hudfarge i bilder og nå også i videoer.

Googles AI gjør det enda enklere å få ting gjort

Pixel 8a er designet for å hjelpe deg med å få unna flere oppgaver på gjøremålslisten din. Med løsninger som er laget for å spare deg tid, kan du bruke mer tid på det som betyr mest for deg.

Circle to Search er også tilgjengelig på Pixel 8a, så du trenger ikke lenger å bytte apper for å finne informasjonen du leter etter. Bruk fingeren til å tegne en sirkel, skrible eller trykke på et bilde, en tekst eller en video for å søke etter det du ser på.