Pixel i stort format: Google klar med første nettbrett i Norge

Googles første nettbrett kombinerer klassiske Pixel-funksjoner med det beste av Googles produkter for hjemmet. Den helt nye ladedokken med høyttaler sikrer deg både underholdning av høy kvalitet og et oppladet nettbrett alltid klart til bruk. I dag blir nettbrettet tilgjengelig i norske butikker.

Pixel Tablet, Googles første nettbrett og nyeste medlem av Pixel-serien, ble presentert på Googles årlige utviklerkonferanse I/O i mai. I dag blir det tilgjengelig i norske butikker, og visjonen til Google er klar: Dette nettbrettet skal ikke ende opp som elektronisk avfall nederst i en skuff. Nettbrettet skal tilby underholdning av høy kvalitet og enkel lading, slik at det er nyttig i nesten enhver situasjon. 

Derfor følger det med en ladedokk som skal holde nettbrettet fulladet og samtidig gi en lydopplevelse som fyller hele rommet med fire ganger så kraftig bass som nettbrettet selv.

Underholdning av høy kvalitet

Over 50 av de mest brukte Google-appene, i tillegg til en rekke populære apper som Spotify, Minecraft og Disney+, er optimalisert for å gi en visuell tilfredsstillende og sømløs opplevelse når du strømmer TV-serier, spiller spill, deltar i videokonferanser eller skriver e-poster på Pixel-nettbrettet. 

På nettbrettets 11-tommers skjerm kan du til og med bruke flere apper samtidig ved hjelp av den brukervennlige “Delt skjerm”-funksjonen. Den gjør det enklere å multitaske, for eksempel redigere bilder samtidig som du jobber med en presentasjon. 

Bilderedigering er en av Pixel-nettbrettets styrker, da det kommer med flere av Googles smarte fotoredigeringsverktøy som Magic Eraser og Photo Unblur. Kombinert med en betydelig større skjerm enn andre Pixel-enheter, har dette nettbrettet de beste forutsetningene for bildebehandling på en Pixel-enhet så langt.

Mer enn et nettbrett

Pixel Tablet kan brukes til mye mer enn bare å lese aviser og se på favorittseriene dine. Når du setter nettbrettet i ladedokken, åpner det seg en rekke nye muligheter som vanligvis ikke forbindes med et nettbrett. 

Ladedokken gjør det for eksempel mulig å bruke nettbrettet handsfree med Google Assistant. Med Hub-modus kan du enkelt bruke nettbrettet til å overvåke og styre dine andre smarthjem-enheter, for eksempel regulere temperatur og lyssetting etter behov.

Nettbrettet er også det første på markedet med innebygd Chromecast. Slik kan du enkelt caste musikk og videoer fra telefonen din til nettbrettet når den står i dokken, og dermed få en langt bedre lydopplevelse enn om du bare brukte nettbrettet alene.

Ikonisk design i porselensfarger

Pixel Tablet er designet på samme måte som resten av Pixel-serien og kommer i fargene Porcelain (elfenben) og Hazel (grågrønn). For å skape et dempet, matt og porselensaktig uttrykk og samtidig sikre et godt grep, har nettbrettets overflate blitt behandlet med nanocoating. 

Designet er også utviklet med tanke på miljøet, og derfor er nettbrettet basert på 30 prosent resirkulerte materialer, mens aluminiumskabinettet er laget av 100 prosent resirkulert aluminium.

Priser og tilgjengelighet

Pixel Tablet vil være tilgjengelig i norske butikker fra og med 20. juni. Prisen er 7390,- for 128 GB og 8490,- for 256 GB, og inkluderer i begge tilfeller ladedokken med høyttaler. Cover koster 1090,-. Nettbrettet vil være til salgs hos Elkjøp og i Google Store.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.