Pluto TV lanserer BBC Top Gear i Norge

For mange seere og bilentusiaster er britiske BBC Top Gear utvilsomt verdens beste bilprogram. Nå kan Pluto TV-seerne glede seg over å kunne streame legendariske Top Gear på Pluto TV fra og med 15. august.

Pluto TV fortsetter å gi nordmenn topp underholdning – uten at du trenger å betale. Fra i dag får nemlig verdens mest ikoniske bilmagasin på TV sin egen kanal på Pluto TV.

Fra å skli rundt racerbaner i skinnende superbiler til å kjøpe et gammelt vrak for en skjebnesvanger biltur med vennene dine, feirer Top Gear alt som er strålende med biler.

Kanalen vil inneholde en blanding av nyere sesonger med roterende programledere, ledet av Matt LeBlanc (Friends) og eldre sesonger med de ikoniske programlederne Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May. Top Gear ble først sendt i 1977 og har vært en massiv suksess på grunn av sitt informative, svært underholdende og ikke alltid politisk korrekte innhold. Programmet handler om The Stig – en anonym racerfører som tester kraftige biler på en rullebane på en flyplass i England, der kjente skuespillere og andre også får lov til å sette fartsrekorder i ulike biler.

Top Gear-vertene tar ofte på seg utfordringer der de kjører gjennom flere land i helt spektakulære biler. Pluto TV har sikret seg de eksklusive FAST-rettighetene for den nye Top Gear-kanalen, selv om den ikke vil inneholde den siste sesongen. I stedet vil kanalen tilby en sterk blanding av episoder med Clarkson, May og Hammond, samt nyere sesonger med programleder Matt LeBlanc og roterende medprogramledere.

– Vi er begeistret over å kunngjøre lanseringen av Top Gear TV-kanalen på Pluto TV. Som verdens mest ikoniske bilmagasin på TV, har Top Gear fengslet seere i flere tiår med sin unike blanding av underholdning og bilekspertise. Med en blanding av klassiske sesonger med Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May, samt nyere episoder med Matt LeBlanc, lover denne kanalen å være en «må se» for bilentusiaster og norske seere. Å legge den legendariske Top Gear-opplevelsen til Pluto TV forbedrer seernes underholdningsalternativer med dette flotte tillegget til vårt allerede varierte og sterke innholdsutvalg, sier Jesper Dahl, administrerende direktør for Pluto TV i Sentral- og Nord-Europa.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.