Podkast på NRK: «Meininga med livet» med Live og Ronny

Ronny Brede Aase og Live Nelvik er hverandres foretrukne samtalepartner, og nå skal de jakte «Meininga med livet» i deres nye podkast i NRK Radio.

– «Meininga med livet» er ein podkast om alt som får hjartet til å banke hos oss, nett no. Alt det som i augneblinken gjev livet meining, forteller Ronny Brede Aase.

De to gode vennene skal møtes hver onsdag og finne små og store øyeblikk som gir livet litt mer mening akkurat nå. Hva er lykken akkurat denne dagen? En god risotto? Å gå i shorts i september?

Dingle litt med beina og øke hverdagsgleden

Ronny legger til at den noe svulstige tittelen gir rom for at de kan tillate seg å la podkasten handle om de store tingene i livet, så vel som de bitte små.

Ifølge Live Nelvik skal duoen jobbe sammen til evig tid og har planer langt inn i pensjonisttilværelsen. 

– Den rungende latteren til Ronny setter jeg høyt. I tillegg er jeg så glad i hans klokskap og varme, og det faktum at han hører på meg. Målet med podkasten er å øke hverdagsgleden og bli litt bedre på å leve. Det daglige hamsterhjulet skal stoppe litt opp. Jeg vil at lytterne skal dingle litt med beina og zoome inn på de små, og store tingene i livet.

– Meningen med livet er vel det alle søker, og tidvis lurer på hva er. Noen ganger kommer meningen helt av seg selv, andre ganger er den mer uklar. Tidvis føles meningen stor, andre ganger bitte liten. Og alt dette rommer vår podkast. Nam, sier Live Nelvik.

For Live er det hennes nye peis på kjøkkenet som er meningen med livet akkurat nå, fordi «levende flammer på kjøkkenbenken kan kurere enhver blues i livet».

Prosjektredaktør i NRK, Pia Basberg, har gledet seg veldig til å dele podkasten med lyttere landet over.

– Live og Ronny har noe helt unikt. Deres genuine vennskap, sammen med deres herlige skråblikk på livet, er et perfekt utgangspunkt for podkasten «Meininga med Livet». Lytterne våre kan glede seg!


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.