Refinansier kredittkort

Omentrent alle norske voksne har idag ett eller flere kredittkort. Årsaken er enkel: kredittkort er mye mer praktisk, sikkert og enkelt når man skal betale både i butikker og på nett. Dessuten har man endel fordeler med å ha kredittkort som gratis reiseforsikring og rabatter i butikker.

Men kredittkortene bruker vanligvis å koste penger etterhvert som man bruker dem, uansett om det er Visa eller Mastercard som er utgiveren. Det finnes veldig mange typer kredittkort, det er over 350 forskjellige kredittkort tilgengelige i Norge.

Felles for alle er at når man bruker kreditten over en viss periode blir kredittkortet som et forbrukslån. Ofte et kostbart forbrukslån om man bruker kortet ofte. Derfor er det smart å refinansiere kredittkort. Og det er veldig enkelt å refinansiere kredittkort på nettet. Du kan lese mer om hva refinansiering er på WeLikeMoney sin nettside.

Det er akkurat som med kredittkort også mange som tilbyr refinansiering. Beløpene varierer fra 10.000 og opp til 500.000 kroner og renten kan være fra mellom 6 og 7%, noe som er veldig lavt. Gå på siden til Scandilån Norge for å refinansiere din kredittkort.

Det er gratis å søke om refinansiering og det er ingen forpliktelser med å sende inn en eller flere søknader.