Samsungs nye AI PC: Galaxy Book4-serien

Høy etterspørsel etter Samsung Galaxy Book4-serien – forbrukere søker nå mer intelligente, tilkoblede og sikre PC-opplevelser

Samsung Electronics kunngjorde i dag at Galaxy Book4-serien vil være tilgjengelig i utvalgte markeder, inkludert Norge, fra og med 26. februar. Den nyeste premium-PC-serien fra Samsung leverer intelligente og kraftige opplevelser som kombinerer optimalisert ytelse, en levende berøringsskjerm og forbedret tilkobling.

Galaxy Book4-serien – som inkluderer Galaxy Book4 Ultra, Galaxy Book4 Pro og Galaxy Book4 Pro 360 – ble lansert i Korea 2. januar og opplevde rekordstor interesse. Galaxy Book4-serien solgte 1,5 ganger mer enn fjorårets Galaxy Book3-serie i løpet av den første salgsuken.

– Vi gleder oss til at brukerne skal oppleve intelligensen, tilkoblingen og produktiviteten som er muliggjort av Galaxy Book4-serien, som tar vårt premium-PC-utvalg til neste nivå, sier Even Amdal, direktør i Samsung Norge.

– Galaxy Book4-serien leverer den kraftige ytelsen og tilkoblingsmulighetene forbrukere forventer av en premium-PC i dagens marked.

Galaxy Book4-serien tilbyr intelligent produktivitet støttet av robust maskinvareytelse. Galaxy Book4 Ultra er utstyrt med den nye Intel Core Ultra 9/7-prosessoren, som kombinerer en CPU, GPU og en nylig lagt til NPU i én og samme pakke. I tillegg har serien forbedret sikkerhet, hvor hver Galaxy Book-modell kommer med en ny diskret Samsung Knox-sikkerhetsbrikke, som bidrar til å sikre kritiske systemdata separat.

Hver opplevelse på Galaxy Book4 Ultra og Galaxy Book4 Pro-seriene kommer til live på Dynamic AMOLED 2X-berøringsskjermen, som tilbyr klar kontrast og levende farger. Den utrolige seeropplevelsen er konsistent selv i sollys med Vision Booster for automatisk lysstyrkeforbedringer, samt antirefleksteknologi for å redusere distraksjoner.

Galaxy Book4-serien bygger videre på arven fra Samsungs Galaxy Book-portefølje, og har en unik Samsung Galaxy Connected Experience som lar brukere holde seg sømløst tilkoblet på tvers av sine Samsung Galaxy-enheter. Fra Second Screen, som lar deg bruke nettbrettet som en ekstra skjerm, til Multi Control for enkel flytting av filer mellom enheter ved hjelp av musen og pekeplaten til Galaxy Book4-serien, vil du kunne dra nytte av funksjoner som maksimerer produktivitet og kreativitet. All denne funksjonaliteten er pakket i en slank og lett design som betyr at brukere kan oppleve kraftig ytelse fra hvor som helst, selv på farten.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.