Satelitt bredbånd fra Tooway Eutelsat

Tooway er Eutelsats tjeneste for satellittbredbånd. Den nye KA-SAT-satellitten med flere stråler ble lansert i slutten av 2010 og brukes til sending og mottak av data. Derfor trenger du ikke telefonlinje med Tooway. KA-SAT er den første europeiske satellitten som er utviklet eksklusivt for Internett.

Nå kan enhver husstand i Norge få ekstremt raskt bredbånd – uansett hvor du bor. Du får til og med internett tilgang i områder uten ADSL, uten dekning, uten telefon og uten kabel. Satellittbasert bredbånd er nemlig tilgjengelig til kjempehyggelige priser. Det er utrolig praktisk – du har raskt bredbånd – og du har sikkert bredbånd. Og prisen er kjempelav.

Det er Eutelsat i samarbeid med Tooway som har denne geniale løsningen, for under 300 kroner får du et stabilt satellittbasert bredbånd med kjemperask nedlastingshastighet og opplasting. Mange steder i landet med ingen, dårlig, sakte, ustabil eller dyr dekning er dette tilbudet faktisk helt revolusjonerende.

Med Tooway-løsningen trenger du ikke lenger telefonlinjen. Dataene sendes direkte fra parabolantennen til satellitten. På den måten er Internett-tilkoblingen alltid tilgjengelig i alle områdene som dekkes av satellitten, i likhet med enveistilkoblingen, men hastighetene er mye høyere.

Det finnes ingen bakketilkoblinger, alt skjer via satellitten. Du får dermed heller ingen telefonregning, ettersom det ikke lenger er noen forbindelse mellom Internett og telefonen. Du kommer heller ikke til å oppleve at nettet er nede.

Sjekk nettsiden til Tooway for mer informasjon om satelitt bredbånd her.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.