SEO med BedriftsGuiden.no

BedriftsGuiden.no er blandt landets eldste nettkataloger, søketjenesten har ikke bare inngående linker fra andre autoritets nettsider, BedriftsGuiden.no har inngående linker som er 10-20 år gamle. Dette er veldig gunstig med tanke på SEO (search engine optimization).

Antallet inngående linker er rundt 150.000, noe som er veldig bra, men det er nok kvaliteten på linkene som gjør at BedriftsGuiden.no er så verdifull når det gjelder søkeoptimalisering. Det er linker fra store norske portaler og blogger. Det er til og med linker fra universiteter og departementer.

En annen ting som er gunstig er at nettsidene som er registrert i BedriftsGuiden.no får to søkemotorvennlige linker. En relevant link direkte fra kategorien og en link fra en egen link informasjon side.

Dette er noen av kategoriene på BedriftsGuiden.no:

I tillegg er det mange underkategorier slik at man kan registrere sin link fra en mest mulig relevant kategori og dermed øke verdien av linken.

BedriftsGuiden.no er et kjent merkenavn i Norge og har selvsagt en tistedeværelse på sosiale profiler som Facebook og Twitter samt flere blogger. Her er noen av bloggene til BedriftsGuiden.no:

Blandt BedriftsGuiden.no sine kunder vil du finne internasjonale aktører, ledende varemerker og kjeder samt mindre nettsider og nettbutikker. Og selvsagt finner du GunnarAndreassen.com på BedriftsGuiden.no.

Du kan velge mellom tre ulike registrerings typer:

  • Anbefalte linker
  • Vanlige linker
  • Gratis linker

Anbefalte linker vises over andre i kategorier og søkeresultat, vanlige og gratis linker vises etterpå i alle kategoriene og søkeresulatetene på BedriftsGudien.no.

Klikk her for å registrere din nettside i BedriftsGuiden.no.

Etter at din link blir godkjent deles den på Facebook og Twitter til tusenvis av nordmenn. Dette betyr ikke bare synlighet og merkevarebygging, men også sosiale signaler som gir linken høyere SEO verdi.