Slik får du tak i billetter til Liverpool FC

En av verdens mest berømte og mest suksessrike klubber, Liverpool FC, har seks UEFA Champions League-titler, 18 ligaseier og syv FA Cup-trofeer. Bill Shankly fikk klubben ut av andre divisjon i 1962, og etter dette har de aldri sett seg tilbake.

Klubben har hatt mange stjernespillere, med Ian Rush, Kevin Keegan, Steven Gerrard, Mo Salah og (selvfølgelig) Kenny Dalglish blant sine største helter.

Hvordan få tak i billett
Selv om den nye hovedtribunen på Anfield har økt kapasiteten på stadion, er det veldig vanskelig å få tak i billetter til kampene til Liverpool FC. Et år med lockdown betyr at fans sakte men sikkert vender tilbake til stadioner, men billetter til Anfield vil være veldig vanskelig å finne for hele 2021/22 sesongen.

Den beste muligheten å få billetter til Anfield er å bli medlem av klubben. Dette gir tilgang til opptil 10.000 billetter til hjemmekampene hver sesong, som trekkes mellom dem som viser sin interesse. En annen måte er å kjøpe sesongkort, da er du sikret tilgang til alle kampene på Anfield. Men dette er sjelden aktuelt for norske Liverpool-fans.

SJEKK OGSÅ:  Slik fungerer spilleautomater på nett

En siste, og kanskje mest aktuelle måten å få en billett til Anfield er å kjøpe en fotballpakke som inkluderer reise, opphold og billett til kamp. Da vil fans få seteplass på Main Stand, samt tilgang til Anfield Beat Lounge, underholdning før kampen og et program for kampdagen. Slik får du tak i billetter til Liverpool FC.

Ta en øl med supporterne etter kampen!
Like ved Anfield finner du de berømte supporter-pubene Arkles og The Sandon. Begge disse tradisjonelle brune kneipene vil vise kampen, og er også kjent for å ønske bortefans velkommen. Puben Albert er et annet godt alternativ hvis du ikke kan få tak billett.

SJEKK OGSÅ:  Spill gratis hos Caliber Bingo!

Ønsker du å ta festen videre ut over de sene nattetimer bør du komme deg til Mathew Street, hvor det kryr av pub’er og nattklubber. Ikke gå glipp av livemusikk på den legendariske Cavern Club, hvor det hele begynte for Beatles. Og barene og klubbene rundt Albert Dock og Seel Street holder festen i gang så lenge du bare orker.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.