Slik vinner du mest mulig med bettingsider på fotballkamper

Fotball er nok verdens mest populære idrett, allerede fra barnetiden spiller så og så alle gutter fotball, og mange jenter også. Og alle har nok et minne fra ungdommen – eller kanskje nyere tid – om den gangen hjemmelaget, eller kanskje favorittlaget, vant en viktig kamp eller en stort mesterskap.

Dette er de mest populære fotballklubbene i verden ifølge nettsiden tvkampen.com:

 1. Manchester United
 2. Real Marid
 3. FC Barcelona
 4. Chelsea FC
 5. Arsenal FC
 6. Liverpool
 7. Bayern München
 8. Juventus
 9. AC Milan
 10. Paris Saint-Germain

I Norge er det også mange populære fotball-lag, og de fleste av oss heier nok på det lokale fotball-laget. Enten man følger fotballkampen på stadion, på TV-skjermen, på fotballpuben eller på mobilen er det en enkel metode for å gjøre fotballkampen ekstra spennende: nemlig betting.

Ifølge fotballsiden besoccer.com bør du følge tisse tipsene for å vinne mest mulig med betting på fotball:

 • Følg en fotball-tipser
 • Prøv «matched betting»
 • Vurder «sikre» resultater
 • Ta de små premiene
 • Sett deg inn i bettingmarkedet
 • Hold oversikt over dine veddemål
 • Aldri vedd med «magefølelsen»
 • Hold regnskap med dine veddemål

I tillegg til disse tipsene har bettingsiden oddspedia.com disse betting strategi-tipsene:

 • Vedd på cornere
 • Vedd på doble sjanser
 • Vedd på favorittene
 • Vedd på små veddemål
 • Vedd på antall mål
SJEKK OGSÅ:  Nå er Hurtigruten på Google Maps

Når du har utfomet en teknikk og laget en strategi for hvordan du kan vinne mest mulig med bettingsidene på fotballkamper er det på tide å sjekke hvilke bettingsider som gir deg mest mulig for dine veddemål. Det første du bør gjøre er å sjekke oversikter over forskjellige odds sider, det er nemlig stor forskjell på hvor mye de forskjellige bettingsidene betaler det for dine veddemål.

For eksempel har Uberlucky odds alt som trengs for stor variasjon i spillingen. Det er mange odds å oppdage, inkludert norsk sport. Du kan spille på om Erling Braut Haaland scorer i neste kamp for Manchester City. Du kan også spille live hos Uberlucky som har massevis av liveodds tilgjengelig hver dag.

Uberlucky gir alle kunder muligheten til å spille direkte fra mobil eller nettbrett. Dette da hele utvalget deres av spill er tilgjengelig direkte fra mobilen. På den måten vil du alltid kunne spille hvor enn du er. Kanskje du er på lur og ønsker å plassere noen odds på en spesifikk kamp?

Husk også at det er forskjell på oddsene før kampen og under kampen. Når du skal spille odds kan du gjøre dette på både tradisjonelle odds og liveodds. Altså før og under sportsbegivenheten. Livebetting er i vinden som aldri før og blir bare mer og mer populært. Hos de gode bettingselskapene finner du massevis av muligheter for oddsspill innenfor de fleste idretter. Ingen er hverken for store eller små. Dermed finner du alt fra store sporter som friidrett, fotball, vintersport, golf, sykkel, hest og motorsport til de noe mindre som snooker, dart og biljard, men fotball er nok sikkert mest populært.

SJEKK OGSÅ:  Mr Green - fremtidens casino

Har du vært innom hos noen bettingsider opp igjennom så vet du at det finnes massevis av bettingbonuser du som spiller kan benytte deg av. Slike sportsbonuser kommer i mange varianter, og de får du tilbud om både som ny spiller og som registrert spiller hos et bettingselskap. Bettingbonuser har flere varianter og du finner dem med navn som gratispenger, velkomstbonus, gratisspill, risikofrie spill og cashback for å nevne noen.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.