Smittevern produkter online populært

Nordmenn har fått en økt bevissthet for virus, bakterier, hygiene og smittevern de siste ukene. Dagligvarebutikker og apotek har hatt problemer med å møte den økte etterspørselen etter toalettpapir, rengjøringsprodukter, hygieneartikler og håndsprit som Antibac.

Markedet på internett innen helse og velvære var en stund kaotisk, for eksempel innførte Finn.no forbud mot salg av coronavirus produkter.

Nå har etterspørsel og salg kommet i mer regulerte former, og folk har blitt både mer kvalitets- og prisbevisste. Man vil gjerne ha munnbind som er godkjente og Antibac håndsprit som er billig.

Det har i de siste ukene kommet flere seriøse aktører på markedet som for eksempel Trygg Helse og andre som selger mange godkjente varer inne smittevern til gode priser.

Særlig har det vært fokus på at enkelte forhandlere har solgt kritiske produkter som munnbind som ikke har vært produsert etter reglene, men det finnes mange unntak som for eksempel disse munnbindene som har medisinsk kvalitet.

I tillegg til at man nå oftere kjøper bedre og billigere smittevern produkter kjøper flere større mengder, de viktigste årsakene er at man kan lagre varene lengre og man får rabatt om man kjøper litt flere.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.