Spar mye penger med refinansiering

Det er ergelig å mangle penger i slutten måneden, men vet du hva som er enda mer ergelig? At du kunne spart massevis av penger bare ved å gjøre en enkelt ting som bare tar noen minutter. Nemlig å refinansiere dine kredittkort og lån. Du har sikkert lest avisoverskriftene om folk som har spart masse penger bare ved å bytte bank.

Refinansiering er akkurat det samme. Man samler gjelden i ett lån og bytter bank til en annen som har levere rente. Og betaler du lavere rente sparer du penger, og sparer du penger får du mer penger til overs. De pengene du plutselig har ekstra etter en refinansiering kan utgjøre opptil flere tusen kroner i måneden.

Med de pengene kan du slippe å ha dårlig råd, du slipper å måtte kjøpe billige klær og du kan heller kose deg på en restaurant eller en nyte flott ferie.

Men det avhenger av deg. Du må gjøre noe. Det er du som må sette igang refinansieringen. Men heldigvis er det kjempeenkelt og tar bare noen minutter. Da blir det nesten litt dumt å ikke refinansiere gjeld, ikke sant?

Og det fine er at du kan refinansiere alle typer lån og gjeld. Her er noe av det du kan refinansiere:

  • Kredittkort
  • Boliglån
  • Forbrukslån
  • Lån uten sikkerhet
  • Smålån
  • Billån
  • Båtlån
  • MC lån

Du kan kort sagt refinansiere all gjeld og alle lån, inkludert alle typer kredittkort. Lavere rente, bedre betingelser og lengre nedbetalingstid er noen av fordelene med refinansiering. Så hvor og hvordan refinansierer man slik at man kan begynne å spare penger?

Nettsiden X-in.no tilbyr refinansiering gjennom flere av landets ledende banker. Du klikker på linken, fyller ut skjemaet og bankene går over din informasjon beregner et tilbud som gjør at du kan spare penger.

Etter du har inngått en avtale kan du begynne å spare penger og kose deg med de ekstra pengene som du plutselig har fått til overs. Og lurer du på om du skal refinansiere eller ikke, fyll ut skjemaet likevel og se selv hvor mye du kan spare, tilbudene er uforpliktende.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.