Spill bingo på mobilen

Vi bruker smarttelefoner som Android mobiler og iPhone mobiler til mer og mer. Vi bruker mobilene til shopping, lese nyheter og å følge med på sosiale nettverk som Facebook, Instagram, Snapchat og Twitter. Men vi bruker også mobilen og nettbrett til spill og underholdning.

Mange bruker apper YouTube for å se videoer eller Netflix for å se filmer. Og selvfølgelig bruker vi mobilen til å høre på musikk. Men vi bruker også mobilen til å spille. Det var nok kanskje appen Angry Birds som åpnet den store spillebølgen på mobilen for de fleste, siden har det kommet mange andre spill, ikke minst innen odds, betting, kortspill og spilleautomater. Og selvfølgelig ett av verdens eldste spill: bingo.

Bingo er et spill man enkelt kan spille mens man gjør noe annet, enten man venter på bussen, tar toget eller tar en pause på jobben eller skolen.

Det finnes mange som tilbys bingospill på mobilen, uansett hvilken mobil modell du bruker, men i Norge er det nok Maria Bingo som er mest populær, uansett aldersgruppe. Maria Bingo gir deg for eksempel direkte bingotrekninger i de samme bingorommene, uavhengig av om du er logget inn på PC, nettbrett eller mobilen.

Maria Bingo gir deg startbonus, jackpotter og store premier, i tillegg til de små gevinstene. Det gir deg muligheten til å oppleve bingo i toppklassen uansett når på døgnet eller hvor du er. Maria Bingo bør faktisk være førstevalget for alle som har lyst til å spille bingo på mobilen.

Slik starter du hos Maria Bingo
Det er veldig enkelt å melde seg inn, enten du bruker datamaskin, tablet eller mobil. Alt du trenger er å følge denne meget enkle fremgangsmåten:

  1. Gå til mariabingo.com
  2. Fyll inn skjemaet
  3. Bekreft din mail adresse

Du er nå medlem og kan kose deg med Norges beste bingo på nett.

Det er enkelt å sette inn penger på din Maria Bingo konto, enten du har VISA eller Masercard. Du kan også bruke Skrill, Neteller eller PaySafe. Og det er selvsagt like enkelt å ta ut premiene. Merk at hvis du skal ta ut over 20.000 kroner kan Maria Bingo kreve å se en bekreftelse på ditt navn, din alder og bostedsadresse.

Bra service
En viktig grunn til at Maria Bingo har blitt så populær er nok også den gode kundebehandlingen du får når du tar kontakt. Du kan velge mellom chat, epost eller telefon – døgnet rundt. E-post sender du til: info-no@mariasupport.com. Og du kan selvsagt skrive på norsk.

Om det er mer du lurer på kan du kikke rundt på nettsidene til Maria Bingo, der finner du masse praktisk informasjon.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.