Spill gratis hos Caliber Bingo!

Hvis du er ute etter en god handel, foreslår vi at du stikker innom Caliber Bingo snarest mulig! Hos denne utrolig populære spillsiden varter de nemlig opp med en helt uslåelig bingo bonus. Som du kanskje vet, hvis du liker å kose deg med pengespill på nettet, byr mange av aktørene i dette markedet på bonuser. En bonus i denne sammenheng er ensbetydende med gratis spillekreditt.

Det som gjør bonustilbudet til Caliber Bingo så veldig gunstig er at du ikke behøver å satse et øre av dine egne penger for å nyte godt av det. Bingo bonuser flest må du nemlig gjøre et innskudd for å dra nytte av.

Det er ikke tilfelle hos Caliber Bingo. Der i gården behøver du kun å åpne konto, og så kan du spille helt, aldeles gratis! Les videre for å finne ut mer om Caliber Bingo, og deres særs gunstige bonus!

Caliber Bingo byr på bonus uten innskudd!
Du har kanskje lyst til å kose deg med bingo på nettet. Men så nøler du fordi du ikke er helt sikker, og du ikke vet hvordan spilling online fungerer. Kanskje vegrer du deg for å åpne konto hos et foretak, og så overføre penger du så forplikter deg til å spille for.

Da hadde det vært bra kjekt om det fantes en bingohall på nettet hvor du kunne spille helt gratis, og helt uten forpliktelser, ikke sant? Vår store gladnyhet er at en slik mulighet finnes! Så snart du åpner en konto hos Caliber Bingo gir selskapet deg 100 kr å kjøpe bingobrett for.

Disse pengene kan du spille for selv om du aldri setter inn penger på din Caliber Bingo konto. Du trenger ikke noensinne å spille for mer enn den hundrelappen du får helt gratis. Det er opp til deg: du kan enkelt og greit benytte deg av denne bonusen, og så aldri besøke Caliber Bingo noensinne igjen!

Så hvorfor ikke stikke innom siden til Caliber Bingo nå med en gang? Det tar bare noen får minutter å melde seg inn. Du kan bokstavelig talt spille gratis bingo – med sjanse til å vinne ekte penger – om noen få øyeblikk.

Dette er et tilbud alle bingo-entusiaster bør slå til på. Man har jo bokstavelig talt ingenting å tape! Les mer på denne siden.

Spill gratis for opptil 2000 kr
Skulle du bestemme deg for å sette inn penger på din Caliber Bingo konto, venter det ytterligere gratis spillemoro. Når du overfører penger til en nyåpnet konto hos denne bingohallen for første gang, dobles innskuddssummen. Det betyr at du spiller for dobbelt så mye som du selv betaler for!

Den øvre grensen for dette svært rause tilbudet er 2000 kr. Med andre ord kan du spille for 4000 kr hvis du overfører 2000 kr. Her er det altså snakk om en sjanse til å sikre deg bra mange timer med topp underholdning aldeles gratis.

Merk deg at mens du bare kan bruke gratis bonusen på 100 kr på bingo, kan du bruke denne innskuddsbonusen på hele selskapets utvalg av spill. Det inkluderer en lang rekke attraktive kasinospill. Blant dem finner du en lang rekke spilleautomater.

Bare tenk deg så mange ganger du kan snurre på din favorittautomat for 2000 kroner ekstra! I tillegg har Caliber Bingo mange skrapespill på menyen. Liker du videopoker – og det er det jo mange norske spillere som gjøre – vil du også finne et fullverdig tilbud.

Selvsagt kan du også kose deg med alle de klassiske bordspillene. Det inkluderer rulett, blackjack og baccarat. Samtlige kan du spille så mye som du bare vil med dine bonuspenger hos Caliber Bingo.

Som for de fleste bonustilbud av dette slaget gjelder det et omsetningskrav også her. Omsetningskravet hos dette selskapet er 40 ganger verdien av bonusen. Det vil altså si at hvis du for eksempel innkasserer en bonus på 100 kr må du spille for 4000 kr før du kan ta ut penger fra kontoen.

Kos deg med hundrevis av gratis spinns
Tro bare ikke at en bonus uten innskudd + en innskuddsbonus på 100 % opptil 2000 kr er alt du får som ny kunde hos denne spillehallen. Langt derifra!

Når du gjør ditt første innskudd er det nemlig duket for nok en flott overraskelse. Den består av gratis spinns på en av Norges mest populære spilleautomater, selveste Starburst.

Denne suksessautomaten han etablert seg som en legende blant spillere. Det har den gjort takket være herlig grafikk, store vinnersjanser og rause pengepremier. Når du setter inn penger for første gang kan du sikre deg opptil 200 gratis spinns på Starburst. Nøyaktig hvor mange du vil motta vil avhenge av hvor mange penger du overfører.

Setter du inn mellom 100 kr og 499 kr vil du kunne kose deg med 50 gratis spinns. Setter du inn en plass mellom 500 kr og 999 kr vanker det 100 gratis spinns. Vil du ha 150 gratisspinn må du sette inn mellom 1000 kr og 1499 kr. Setter du derimot inn 1500 kr eller mer får du maks antall gratisspinn som altså er 200.

En ting du skal være obs på er at disse gratisspinnene ikke har noe omsetningskrav. Du kan med andre ord stikke alle gevinster rett i lomma! Dette er veldig uvanlig, og utrolig generøst.

Hvis du – som norske spillere flest – er godt kjent med Starburst, vil du vite at 200 runder på denne automaten kan bety mange og store premier!

Caliber Bingo har alle de beste automatene
Dette er en bingohall, først og fremst, som navnet åpenbart tilsier. Men du kan sannelig boltre deg med litt av et utvalg av spilleautomater også!

Hvis du, som bingo-entusiaster flest, liker å snurre noen runder på automater mellom slagene, vil du finne nok å henge fingrene i. Liker du toppmoderne videoautomater? Den typen med stilig grafikk, forseggjorte temaer og ekstrafunksjoner? Da kan Caliber Bing slå i bordet med alle de største navnene. Hva sier du om Gonzos Quest, Piggy Riches, Twin Spin, Jack and the Beanstalk, Aloha Cluster Pays, og Elements på en og samme meny!

Er det den store jakcpoten du er ute etter kan du forsøke å innkassere storgevinsten på Hall of Gods, Mega Fortune eller Mega Moolah. Samtlige har utbetalt titalls millioner kroner!

Skulle det være de gode, gamle norske automat klassikerne du er ute etter vil du også treffe blink. Her har de nemlig både Jackpot 6000 og Mega Joker i utvalget.

Caliber Bingo har relansert mobilsiden sin
En ting som det er litt viktig å påpeke når det gjelder Caliber Bingo er at de har relansert tilbudet sitt. Det vil si ny design og ny spillemeny.

Dette gjør siden mer brukervennlig og enklere å finne frem på. Forskjellen er særlig merkbar hvis du bruker bærbare enheter som nettbrett eller smarttelefoner.

Årsaken til det er at den forrige utgaven av denne siden ikke var optimalt tilpasset for spill på mobilen. Av den årsak anbefaler vi at du stikker innom Caliber Bingo via nettleseren på din mobiltelefon.

Du vil garantert like det du ser. Slettes ikke alle bingosider på nettet byr på et fullverdig mobiltilbud. Derfor er det en skikkelig gladnyhet at Caliber Bingo nå gjør det.

Selvsagt kan du åpne konto, og innkassere alle bonuser og gratis spinns via bærbare enheter. Siden stadig flere spillere fortrekker denne måten å hygge seg med denne hobbyen på, er dette en viktig fordel.