Tankegang man kan bruke flere steder

Denne siden er for deg som ønsker å optimalisere ditt digitale nærvær i jobbsammenheng. Dette aspektet blir bare viktigere og viktigere i en stadig mer digital verden.

Mange mennesker tjener levebrødet sitt ved hjelp av digitale plattformer. Da er det naturligvis viktig at nettsiden din er så oversiktlig som overhode mulig.

Dersom nettsiden eller nettbutikken din ikke er det kan det få negative konsekvenser for hvordan det går med geskjeften din. Alle som prøver seg på slike prosjekter har erfart på et eller annet tidspunkt at hvordan nettsiden deres er satt opp har noe å si for hvor mye man faktisk tjener på den. Dette gjelder selvsagt på hvilket førsteinntrykk potensielle kunder får av siden når de er inne på den.

I tillegg kommer et aspekt til som mange har en tendens til å glemme når det dreier seg om salg av produkter via nettsiden. Det er naturligvis snakk om hvor lett det er å finne det produktet kundene kunne tenke seg å kjøpe fra deg.

Hvis det er vanskelig å finne det man ønsker å finne på en nettside eller et sted kan man ikke regne med at det blir særlig trafikk på nettsiden din. Dermed går det dårlig for geskjeften.

Det fine med denne takegangen er at den er overførbar til andre aspekt i livet. For eksempel på kjøkkenet. Hvis det er det er et eneste stort rot i et stort kjøkkenskap blir det jo vanskeligere enn det trenger å være å finne det som behøves for å lage et godt måltid etter en lang arbeidsdag.

Uten mat og drikke

Dette er det tre første ordene i et gammelt ordtak om næring og hvorfor det er nødvendig å ta seg tid til å sørge for at man får i seg nok i løpet av en travel arbeidsdag. Hvis du er en av de som har lange arbeidsdager foran har du nok merket hvor vanskelig det er å holde konsentrasjonen oppe uten ordentlig mat i løpet av dagen.

Det er ikke en situasjon noen som lever av sine egene anstrengelser vil havne i. Uten ordentlig næring i løpet av en dag opplever man ofte at man blir ukonsentrert og at man gjør flere dumme feil som følge av det hele. Hva er vel mer irriterende enn å oppdage at man har ført inn feil data inn i en tabell fordi man ikke var konsentrert nok på grunn av mangel på næring?

Dermed bør det være selvsagt for personer som ønsker å prestere best mulig på jobb å ta best mulig vare på seg selv når de ikke er på arbeid. Det er noe alle personer tjener mye på.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.