Tinder lanserer «Del min date»

Tinder lanserer nå «Del min date», en ny funksjon som gir brukerne muligheten til å dele sine datingplaner direkte fra appen med familie og venner.

Uavhengig om dere skal møtes for en kaffe eller dere har avtalt en kinotur, så blir det mer moro å forberede seg til daten når du kan dele spenningen dine nærmeste. Mer enn halvparten av single under 30 år (51 prosent) forteller vennene sine på forhånd om detaljene rundt en date. Ifølge data fra appen, deler for eksempel hver femte Tinder-bruker (18 prosent) datingplanene sine med moren sin.

– Tinder fortsetter å lansere nye funksjoner, med mål om å skape en morsom, trygg og respektfull opplevelse for alle. Å dele planer med venner og familie er en kjent datingrutine. «Del min date» forenkler informasjonsdelingen, slik at single kan fokusere på den mest spennende delen av datingen, fra å finne ut hva de skal ha på seg, til å forberede samtaleemner, sier Tinders CMO Melissa Hobley.

«Del min date» er designet for både venner, foreldre og jevnaldrende. Med en enkel lenke kan brukerne dele informasjon om daten sin, inkludert sted, dato, tid og et bilde av matchen sin – direkte fra appen. De kan selv bestemme hvem de vil dele daten sin med, og de kan opprette et ubegrenset antall dates i appen, inntil 30 dager før daten.

Dersom datingplanene endrer seg i siste øyeblikk, kan det enkelt redigeres i appen, og de man har delt datingplanen med, blir også informert.

Hvordan forbereder seg til en date

Paul Brunson, Tinders globale ekspert på kjærlighetsrelasjoner, deler nedenfor sine råd om hvordan man forbereder seg til et fysisk møte med sin date:

1: Utforsk nye opplevelser. En date trenger ikke å være begrenset til den «tradisjonelle» middagen og drinker. Finn noe som fungerer for begge parter, for eksempel en felles interesse eller en tur i parken med en kopp kaffe.

2: Datingplaner er ikke bare din egen informasjon. Husk å dele dine datingplaner; hvor dere skal møtes, hva dere skal gjøre og hva dere skal ha på dere. Det bør være en del av din «klar for date»-sjekkliste. Takket være Tinders nye funksjon «Del min date», er det nå enda enklere å dele datingplanene direkte fra appen med familie og venner.

3: Vær deg selv. Å vise hvem du er, er det unge single verdsetter mest. Ikke prøv å være noe du ikke er. I en tid med «all or nothing»-dating, er verdibaserte kvaliteter som respekt og lojalitet høyt verdsatt.

4: Vær til stede. Sørg for å gi daten din fulle oppmerksomhet. Det er naturlig å ta opp mobilen, spesielt når man er nervøs, men det vil avbryte flyten i daten din. Sett mobilen på lydløs, legg den bort, og fokuser på daten din. Det viktigste er at du er til stede.

5: Vær hyggelig og vis respekt. Noen ganger kan en fysisk date og samtale stoppe opp. Derfor er det viktig å behandle daten din med respekt, og slik du selv ønsker å bli behandlet. Selv om det ikke blir noe romantikk, kan du kanskje få en ny venn ut av møtet, og hvem vet hvor det kan føre deg. Men viktigst av alt, stol på magefølelsen din – det er greit å avslutte en date hvis du merker at dette ikke fungerer for deg.