Tips og linker for jobbsøkere

Arbeidslivet er en del av selve livet til oss alle. Mange identifiserer seg med sitt yrke, mens andre er arbeidsgivere og tilbyr arbeid for andre. Selvsagt identifiserer også arbeidsgivere eller bedriftseiere seg med jobben sin, og også arbeidsgivere så vel som arbeidstakere befinner seg i arbeidsmarkedet en eller flere ganger.

Arbeidsmarkedet er hele tiden i endring, folk endrer vaner, kjøpsmønster endrer seg og nye produkter kommer på markedet. Bedrifter etableres, kjøpes opp eller legges ned.

Dermed er det hele tiden folk som søker etter ledige stillinger, også de som allerede har en jobb. Kanskje ønsker man en annen karriere, eller bedre lønn eller bare ønsker å flytte til en annen by og derfor må bytte arbeidsgiver.

Når det gjelder stillingsannonser, vikarbyråer, hodejegere og andre beslektede områder innen arbeidslivet finner du idag det meste på nett.

Nettkatalogen BedriftsGuiden.no har en egen kategori for nettsiden innen arbeidsliv. Du vil også finne egne kategorier nettsider for jobbsøk og vikarbyråer på BedriftsGuiden.no.

Emnekatalogen Lenkeguiden.no har lenker til mange gode nettsider, under emnet samfunn finner du en kategori som heter arbeidsliv. Men både jobbformidling og utvelgelse av ansatte er også en viktig del av nærlingslivet, så under hovedemnet næringsliv finner du også en liste med lenker innen arbeidsliv.

Det er i det hele tatt utrolig mange bedrifter som yter forskjellige tjenester innen bransjen arbeidsliv. På søketjenesten Bedriftsbasen.no finner du lokale bedrifter og nettsider over hele landet i bransjen arbeidsliv.

De fleste som bruker nettet i forbindelse med arbeidslivet gjør det enten for å legge ut stillingsannonser, eller for å lese stillingsannonser og søke på stillingene. Den ledende nettsiden med flest stillingsannonser er Stillingsbasen.no.

Men når du har funnet en ledig stilling og du ønsker å søke på jobben, hva gjør du da? Sjekk denne nettsiden med tips for hvordan du lager et CV oppsett, og denne for hvordan du skriver en jobbsøknad.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.