Tjen penger på nettspill

Det er mange metoder for å tjene penger på internett; nettside, nettbutikk, blogging, sosiale medier og mye annet er noen av metodene. Men mange er kanskje ikke klar over at man kan tjene penger på spill på internett.

Og med å tjene penger på online spill menes ikke bare de gigantiske utbetalingene noen få heldige av og til får, alle som spiller vil innen kort tid vinne. Faktisk så er det ikke uvanlig at det utbetales over 90% av innbetalingene tilbake til spillerne.

Endel nettspill gir til og med en såkalt «no deposit casino bonus» noe som betyr at du får gratis penger for å spille, og samtidig har du jo selvsagt muligheten til å vinne premier og flere bonuser.

Men det er endel enkle regler man bør bruke for å tjene penger på å spille på nettet.

Her er tipsene for å tjene penger på internett spilling:

  • Bruk anbefalte nettsider
  • Bruk nettsider med bonuser
  • Øv deg med gratis spilling
  • Bruk et budsjett
  • Ha langsiktige mål

Men å følge disse tipsene for spill på web er enlere sagt enn gjort. Hva gjør man når man har spilt et spill lenge og du føler du er nærmere en gevinst enn noensinne men budsjettet tilsier noe annet? Eller kanskje har du nettopp vunnet så mye at du begynner å bli uforsiktig?

Følelsene kan nemlig lett ta overhånd, særlig når man spiller video slots spill online. Ha derfor dine regler og ditt budsjett lett synlig fra dataskjermen når du spiller slik at du ikke gjør en eller flere feilvurderinger underveis.

For flere tips sjekk nettsider som Himmel Spill og andre nettsider som har tips om hvordan du tjener penger på å spille på web.