Hvordan tjene penger online

Nettet byr på mange muligheter som underholdning, informasjon, finans, shopping og mye mer. At både bedrifter og forbrukere bruker søkemotorer, sosiale medier, nettsider og nettbutikker åpner også opp for muligheter for å tjene penger på nettet.

Man kan starte en blogg, lage en YouTube-kanal, åpne en nettbutikk og så videre.

Og det høres jo i grunnen enkelt ut, men i virkeligheten er det ikke fullt så ukomplisert. Det kreves planlegging, kompetanse og mye arbeid for å generere trafikk, fans, følgere, lesere og kunder på internett.

Hovedårsaken er at det finnes så mange konkurrenter. I tillegg til alle de store nettsidene som alle bruker, finnes det mange andre bloggere, nettbutikker og så videre. Skal du starte noe på web må du konkurrere om publikums oppmerksomhet og det kan være en prosess der man kan gjøre mange feilgrep.

Heldigvis har nettsiden Tjenpengeronline.no samlet massevis av praktiske tips om alt du trenger for å lykkes på nettet, enten du driver en nettbutikk eller tenker å starte en blogg.

Her kan du lese tips om søkeoptimalisering, markedsføring på nettet, hvordan tjene penger på Facebook og tips om markedsføring på Twitter for å nevne noe.

I tillegg har nettsiden mange aktuelle artikler om markedsføring på nett og mange nyttige tips om hvordan man tjene penger online.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.