Foredrag

Jeg har kompetanse og mange års allsidig erfaring innen markedsføring på internett samt erfaring som både kursleder og foredragsholder.

Jeg har fått utgitt boken Conquer the Web som er en over 700 siders engelskspråklig ebok om markedsføring på internett. Boken har blitt anbefalt av flere ledende personligheter i bransjen. Jeg har også laget fonten Gunnar.

Jeg er medlem av Association of Web Design Professionals, Web Design and Developers Association, Interaction Design Association, International Web Association, Moz.comTop SEOs og International Association of Independent Journalists. Jeg er sertifisert som Inbound Marketing Certified Professional, Google Adwords Certified Partner, Google Analytics Certified Partner og IBU sertifisert styreleder.

Jeg driver/har drevet ulike portaler, søketjenester, nettsider og nettbutikker som:

Jeg er en erfaren kursleder og foredragsholder med rundt 100 kurs og foredrag. Du kan med andre ord regne med et interessant og innsiktsfullt innblikk online markedsføring og tilhørende emner fra en trygg og erfaren kommunikator.

Book meg som kursleder eller foredragsholder om mine spisskompetanseområder som markedsføring på internett, PR, blogging og sosiale medier til din bedrift eller ditt arrangement.

Klikk her for mer informasjon om foredrag om markedsføring på nett.