PR

Skryt er best når det kommer fra andre enn deg selv. Et godt image kan både skape og forsterke en merkevare. Omtale i tradisjonelle medier, på nyhetssider, blogger og i sosiale medier er en viktig bestanddel for å oppnå suksess som nettside og bedrift. For en vellykket PR-strategi trenger man definerte mål, utarbeidede velskrevne pressemeldinger og ha god distribusjon.

Jeg kan hjelpe din bedrift med din PR-satsing – fra rådgivning, utarbeidelse og distribusjon av pressemeldinger til publisert omtale som nyheter. I tillegg til å ha sterkere påvirkningskraft enn tradisjonell markedsføring er omtale tradisjonelle og sosiale medier ofte billigere og mer effektivt enn tradisjonell annonsering og reklame.

Jeg har erfaring som redaktør i Nordlandsposten, Ranaposten, Bodøposten.no og Extraavisen.no samt flere store nettsider og populære blogger. Det er kritsik med know-how til å fortelle historien på en måte som får bloggere, journalister, sosiale medier og publikum til å gi historen oppmerksomhet.

Min bakgrunn innen nyhetsformidling og PR gir deg som kunde flere fordeler. Med mitt nettverk kan du enkelt oppnå dine mål for eksponering og påvirkning. Jeg kan levere distribusjon av omtale til lokalaviser, publisering av nyheter i media på internasjonalt anerkjente nyhetskanaler og viral omtale i sosiale medier.

Klikk her for å kjøpe PR og omtale i medier.

Jeg kan også anbefale flere internasjonalt anerkjente partnere som:

Du kan også kjøpe SEO artikler og omtale i norske blogger og sosiale medier som Facebook og Twitter til over 50.000 lesere.

Det er uansett viktig at man velger en leverandør som hjelper deg med å gjøre deg synlig på en positiv måte i media. Ta kontakt om du er usikker på hvordan du vil være synlig i medielandskapet.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.