Tekst

Tekst er viktig og skal formidle budskapet til markedet. Å skrive tekst for internett er annerledes enn å skrive tekst for pressemeldinger, annonser og reklame. Når man lager og redigerer tekst for hjemmesider må man ta hensyn til webdesign og annen nettreklame bedriften har.

Webtekst skal også være tilpasset søkemotoroptimalisering, bedriftens eksisterende profil og budskap på sosiale medier for å få best mulig mix.

Tekst på internett skal hovedsaklig generere kunder, jeg har mange års erfaring fra å skrive tekst for nettsider. Lei meg som tekstforfatter, jeg kan skrive og tilpasse tekst til hjemmesider og korrekturlese tekst, jeg genererer og leverer både norsk og engelsk tekst til nettsider.

I tillegg til å ha vært redaktør for Nordlandsposten og Ranaposten har jeg skrevet boken Conquer the Web, en over 700 siders bok om online markedsføring.

Jeg har omfattende erfaring innen å skrive tekst for nettsider, bl. a. disse websidene:

Jeg leverer tekst innen nesten alle typer emner og har mange års erfaring fra å skrive tekst for slogans, annonser, reklame og nettsider. Kontakt meg for mer informasjon.