Webdesign

Det finnes mange dyktige webdesignere. Og det finnes mange gode publiseringsløsninger. Men hvilken webdesigner bør man velge og hvilken publiseringsløsning er best? Over 50% av nettsidene som finnes online er laget med WordPress.

WordPress templater er også responsive, det vil si at de tilpasses iPhone, iPad og Android smarttelefoner og nettbrett. WordPress er kompatiblet med sosiale medier og ledende ehandelsløsninger som Woocommerce som igjen gir deg mulighet til å selge med PayPal, Klarna eller Dibs betalingsløsninger.

Domene og webhotell
Før man begynner med webdesign må man ha domene og webhotell, det kan du bestille online hos disse ledende leverandørene:

Se evt. flere leverandører av domener og webhotell på BedriftsGuiden.no. Etter du har valgt webhotell kan man begynne med webutviklingen.

Webdesign
Publiseringsløsning, ehandelsløsning og betalingsløsning er de viktigste strategiske valgene. Det kan jeg som webdesigner hjelpe deg med. Jeg kan levere lekre, moderne og responsive WordPress nettsider og nettbutikker med Woocommerce. For å lese mer om mine webdesign tjenester klikk her.

Jeg kan også anbefale flere andre gode webdesignere:

Det er uansett viktig at man velger en leverandør som hjelper deg med å skreddersy den nettsiden du trenger. Om du har noen spørsmål eller vil ha et webdesign utkast eller tilbud, ta kontakt.