Topp 10 gratis grafitti fonter

Fonter er synlige rundt oss hele tiden og en viktig del av samfunnet vårt. Og om du bor i urbane strøk ser du sikkert mye grafitti fonter eller skrifttyper i bruk. I hiphopmiljøet blir disse gjerne omtalt som pieces og kunstnerne omtales som writers.

Graffiti blir av mange ansett som hærverk og visuell forsøpling av offentlige fellesrom, særlig av dem som eier bygningene som blir dekorert eller tilgriset.

Uansett har grafitti sakte vokst til å påvirke populærkulturen slik at man nå ikke bare ser grafitti fonter på husvegger og underganger, men også bokomslag, butikkskilt, blogger og websider.

Grafiske designere og webdesignere bruker grafitti fonter til logoer, reklame og nettbutikker. Selv om utbredelsen ikke er stor av grafitti fonter mangler det ikke på gode fonter du kan laste ned gratis å bruke på din blogg eller nettside.

SJEKK OGSÅ:  Kraftig økning i nettsalget av parfyme

Her er de 10 beste gratis grafitti fontene:

  1. A dripping marker font
  2. Aaaiight! font
  3. Aerosol font
  4. crAzy-WRiterZ) font
  5. 5 cent font
  6. Disco
  7. Raslani Hip Hop
  8. Mad Skilz
  9. 99 % occupy
  10. Hawkeye

Som man kan se av de ulike fontene på topplisten er stilen enkel og utpreget individualistisk, det vil si at den ikke har en felles visuell stil, men mer en felles teknikk, altså metoden man bruker sprabokser eller pensler for å påføre skriften påvirker mer enn design regler.

SJEKK OGSÅ:  Gratis ting på nettet

Du kan lase ned flere gratis grafitti fonter på FontDaddy.com her.

Fontene lastes ned som zip filer, pakkes ut og flyttes til din font folder på din harddisk. Fontene er kompatible med Windows PCer og Mac PCer samt alle typer Windows software og Apple software.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.